csütörtök, március 20

Új ékszer


Tavasz van, és engem innentől semmi nem tud izgatni. De komolyan. Fel a napszemüveget és hajrá. Minden megoldható, minden jó...az élet szép! :D
Megjött egy újabb nyaklánc az E-bayről, amit vagy egy hónapja rendeltem. Mikor rendeltem pont ezt a szettet álmodtam meg hozzá, és azt hiszem nagyon jót álmodtam. Szerintem nagyon egyben van ez a szett. persze saruval jobb lenne, de én így is szerettem. :)
Amúgy mesélek nektek valamit: a blézert kb. 2 éve vettem, mert akkor piros blézert kerestem, és le volt értékelve. Nos két bajom is volt a blézerrel. 38-as méretű, így be sem tudtam gombolni, és nem is piros, inkább narancs-piros. A vicc, hogy vagy háromszor visszamentem az üzletbe, majd a nagyon olcsó ára miatt végül megvettem. Azóta a pirosat nem is szeretem annyira, de ez a narancs-piros nagyon bejön...ja és belefogytam. Már be tudom gombolni. :) Milyen jó, hogy néha rábeszélem magam bizonyos dolgokra! :))))))


 XOXO

2 megjegyzés:

  1. Ööö, én így voltam a tőled érkezett szürke kockással: nem sikerült mind a két gomb elsőre. De a betegség előnye, hogy nem tudok enni, így szerencére most már simán begombolom mindkét gombot. És ez a piros tényleg szép!

    VálaszTörlés
  2. :D nekem is van egy nacim, ami évekig nem volt jó rám, de nem bírtam otthagyni a turiba, aztán végül csak jó lett, igaz sosem hordtam, ellenben egy éve egy frissen lefogyott barátnőmet boldogítja és nekem is jó érzés, ha látom rajta. ^^
    remek ez a szett! :) igen, meleg, napfény, boldogsááág. bár meglestem a köpönyeget és jövő hétre már csak max. 13-15-17 fokot mondanak, de végül is az a tavasz, nem ez a szinte nyár! ;)

    VálaszTörlés