hétfő, október 20

Terepgyatya

Vannak a divatnak olyan szegletei, amik nagyon tetszenek, de nem tudom megmondani miért. Ilyen a terep mintás gatya is. Csak nadrágban szeretem a terep mintát (tehát pólóban, kabátban nem tetszik), és őszinte leszek: magamat sem értem.
Na most az úgy volt, hogy fotózáshoz mentem ruhákért az Árkádba, mikor megláttam ezt a nacit a Tesenis kirakatában. Rácuppantam az üvegre, kerestem az árát. 4000 Ft. Hú mondom, az nem is horror..ja de jó...majd megnéztem a bábú fejét. Őőőőőő egy pasi volt. Kinéztem és beleszerettem egy pasi gatyába...ráadásul szerintem pizsigatyába, de ebbe már bele sem gondolok!Bementem az üzletbe és elkezdtem a férfi osztályon sündörögni. Ki is néztem férjem karácsonyi ajándékát...majd csak odatévedtem a nadrághoz. Ekkor odajött az eladó és kedvesen szólt, hogy ha segítségre van szükségem, szóljak neki nyugodtan. (Milyen kétsége esett fejem lehetett???) Mondtamneki, hogy kérdezek valamit, de nézzen hülyének: "Nagyon ciki, ha én magamnak néztem ki ezt a gatyát?" Megtudtam, hogy nem vagyok ciki, sőt, vegyem már fel, és mutassam meg, mert vagy a 10. lány vagyok, aki ezt kérdezi, de eddig senki nem volt bátor és nem vette meg.


Nos én felvettem, és első pillanatban beleszerettem. Azóta már kétszer volt rajtam, egyszer barna kiegészítőkkel, most meg feketével. Óriási a szerelem, szóval nyugodtan jöhetnek a kritikák, mert nem érdekelnek.  :))))) Szeretem és kész!
Szombaton – amikor sajnos dolgozni kellett menni – is ezt viseltem...viszont smink már lemaradt, mert ok, hogy dolgozni kell, de úgy döntöttem az arcbőrömnek jár a szabi! :D

XOXO
 
..................................................
Csizma: Deichmann
Nadrág: Tesenis
Póló: Tesenis
Dzseki: Tchibo

10 megjegyzés:

 1. Nem szeretem a terep dolgokat, de ez a szett határozottan tetszik! Jó vétel volt. :)

  VálaszTörlés
 2. nekem is bejön, pedig én sem vagyok terepminta kedvelő.
  jó, h felopróbáltad! ;) nem is értem azokat a nőket, akiknek vmi tetszik és nem is adnak neki egy esélyt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még azt is felpróbálom, ami nem tetszik! :D Aztán volt már, hogy meg is vettem.....

   Törlés
  2. :D nah ezért kellene veled elmenni egyszer turizni (és ezért jó nagyon más jellegű barátnővel is).

   Törlés
 3. En skinny-be keresek ilyen terepeset,de eddig meg csak neten lattam eloben nem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Calzedoniában nézted? Mintha ott láttam volna!

   Törlés
  2. Eszembe jutott Tailly Weijlben láttam!

   Törlés
 4. Nemcsak a szett jó, hanem a hajad is!

  VálaszTörlés
 5. Beszerezve, köszönöm a tippet ;)

  VálaszTörlés