szerda, április 11

Pink és Piros

{blézer: jeans club | top: f&f | nadrág: new yorker | cipő: deichmann}

Régóta szemeztem ezzel a színösszeállítással, de amióta megvettem a Deichmannban a cipőt, azóta kötelezőnek éreztem így öltözni. A fejemben már a szoknyás változat is megszületett, ígérem, amint jobb lesz az idő hozom azt is!
Tegnap nagyon nehéz volt a három nap szünet után útnak indulni. A sok sütitől alig tudtam a nadrágom begombolni, szóval már reggel nem indult viccesen a nap. A munkahelyen nagyon hideg volt, mert letekertük a melegben a radiátorokat, és nem jutott eszünkbe pénteken, hogy ha hideg lesz, vissza kellene tekerni. Szóval tömérdek mennyiségő meleg teával és forró levessel vészeltük át a napot. Délutánra kezdtünk felmelegedni! Persze ebben a kupica limoncsello is szerepet játszott!!!7 megjegyzés:

 1. Nagyon jó szett! És a frizurád is szuper! Ugyanazzal a módszerrel készítetted, mint amit bemutattál?

  VálaszTörlés
 2. Igen, azzal csináltam! Ügyi vagy , hogy felismerted. :)

  VálaszTörlés
 3. Én most találtam rád...nagyon tetszik!!!Jövök máskor is!!!!!:)

  VálaszTörlés
 4. Ma voltam ABBAN a turiban (Nagy Lajos király útja).És ha nem olvasnálak,nem tudnék róla és nem mentem volna el.Válogatás közben úgy kellett rászólnom magamra,hogy "most már elég lesz,irány a pénztár".
  Nagyon jó kis cuccok vannak ott,tényleg és millió és csak az egyik terembe mertem bemenni szétnézni.
  Nagyon szeretem a szettjeidet, a turkálókban pedig mindig kincseket lelsz.
  A tippet pedig köszi a Hádáról! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi a dícsérő szavakat...és persze esz a fene, hogy voltál, mert én költségcsökkentés miatt nem merek menni ebben a hónapban.

   Törlés
 5. Anna, annyira szeretem ezt a két színt! Eddig féltem, mert először egy mexikói csoporttársam piros lakk magassarkú-rózsaszín zokni kombójában láttam először és bár neki jól állt, nekem egy kicsit vad volt, de szerintem megpróbálkozom majd vele. Számolom vissza a napokat, amikor hazamegyünk és bevetem magam én is ABBA a turiba (Rituska barátnémmal remélem, akit már idecsábítottam a blogodra.:D)

  És a hajad nagyon szuper, ezt már a hajas bejegyzéshez is akartam írni.

  VálaszTörlés