kedd, április 17

Tavaszt akarok!

{cipő: deichmann | táska: orsay | szoknya: turkáló | top: orsay | blézer: turkáló}
Nem kérek, akarok. Ez amúgy sem traubireklám. Ez a blogom, és igenis tavaszt karok. Ettől a se ilyen se olyan időtől még nekem is elmegy a kedvem az öltözködéstől. Az pedig nagy szó.
Tegnap épp ezért úgy döntöttem, hogy tavaszhozó szettet veszek fel. Imádom ezt a szoknyát, mert annyira jó a mintája és a színei. Azt nem mondom, hogy nem fáztam egy kicsit benne, de megérte. Amikor csak magamra néztem, jó kedvem lett! Amúgy ezt a szoknyát ilyen összeállításban most vettem fel először. Jó ez a csizma hozzá? Vagy csak nekem tetszik? :)

Furcsa perspektíva :)

3 megjegyzés:

 1. nagyon tetszik ez az összeállítás! és egyetértek,gyere tavasz! :)

  VálaszTörlés
 2. A szoknya nagyon tetszik, nekem csimmával is bejön (bár fél éve még tuti fikáztam volna, h a csimma túl téli, a szoknya meg vékony, nyári -de hát változik az ember lánya:)), viszont a kabi már nem illik a képbe. A feketesége és az anyaga sem. Úgy becsüllek, h az esetek többségében nőnek öltözöl, én míg nincs meleg oly ritkán húzok magamra szoknyát, pedig vagy 25-30 darabom van. Na jó, vagy 18-20 nyári, azokat én már csak akkor hordom, ha harisnyátlan flangálhatok. De holnapra már melegebbet mondanak, hallottam az időjárásjelentésben! Lehet, h én is vastag leggingset+szoknyát húzok, juhéééé. ;)
  És nini egy Nóri, itt is. :))
  Jah és már 654x kérdezni akartam, h nem lehetne kipróbálni a szóellenőrzés nélküli komment küldést, úúgy utálom silabizálni meg bepötyögni a béna szavakat. Hálám sokáig üldözne... ;)

  VálaszTörlés
 3. Nekem deréktól felfelé és lefelé is tetszel, de valahogy a kettõ együtt nem az igazi. Esetleg egy leggings vagy vastagabb, zöld (vagy lime, mi ez?) harisnya összehozná, nem?

  VálaszTörlés