csütörtök, május 24

Ellesett ötlet

{szandál: firenzei piac | szoknya: orsay | top: reserved | lánc: saját gyártmány | öv: turkáló}

Imádok divatblogokat nézegetni, főleg olyanokat, ahol hús-vér nők vannak napi szettben lefotózva. Szóval az olyan blogokat szeretem, amilyen az enyém. :) Néha meglepődök, hogy milyen bátran válogatják össze a színeket, a formákat és a fazonokat. Szerintem én nem vagyok ennyire bátor, de nagyon igyekszem! Mindenképp szeretném magam különlegessé tenni, és ezért lopok egy két ötletet máshonnan. Most a mintás szoknya-csíkos felsővel próbálkoztam, egyenlőre kicsit bátortalanul. Más oldalakon virágos szoknyához veszik fel a csíkos felsőt (ami meglepő módon nagyon jól néz ki), de én egyenlőre csak ezzel a bringás szoknyámmal kísérleteztem.

Mutatom milyen külföldi mintákra gondoltam:
Fotó: innen
Ezek kicsit bátrabb összeállítások, azt meghiszem, na de nekik nincs eprük! Nekem meg végre volt, mert vettem egy kilót. Egész délután azt majszolgattam! :)


14 megjegyzés:

 1. nekem tetszik nagyon a szetted, szóval nyugodtan léphetsz eggyel feljebb a bátorság létrán a szettek összeállításában! ;)
  a személyes kedvencem a szandi a firenzei piacról! beleszerettem, mivel mindent szeretek, ami Firenze. mikor voltatok? hogy tetszett a város? szívesen venném az élménybeszámolódat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tavaly nyáron voltunk 10 napot olaszországban és ebből 2 napot Firenzében. tetszett, de azért Velence és Róma marad a favorit! :)

   Törlés
 2. Most leltem a blogodra, nagyon szimpi, és az a magyaros tornacipő, ahh, nagyon atom. :) Én is a "hús-vér" blogokat szeretem, és bár én lakkos blogban utazom, imádom nézni az outfites oldalakat. Csak így tovább! ^^

  VálaszTörlés
 3. a középső összeállítás nem tetszik és rájöttem,hogy azért,mert ugyanaz a szín köszön vissza a szoknyában is,mint a felsőben.a két szélső klassz.
  állítólag a kockásat is bátran felvehetjük már a csíkossal.
  a szandid nekem is nagyon bejön.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én kezdem azt érezni, hogy lassan mindent mindennel felvehetünk. :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik a szetted, nagyon annás szerintem:-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik a szetted, nagyon annás szerintem:-)

  VálaszTörlés
 6. NEkem a lányokon nem tetszik a csíkos, viszont a te összeállításod igen! ;) Lehet, h a szoknya miatt, lehet, h mert a sűrű vékony csíkos már majdnem egyneműnek tűnik messziről, nehéz lenne megmondani.
  Mondjuk én a feka firenzei piacos szandi miatt feka övet választottam volna, de ez már részletkérdés. Az a szandi nekem is nagyon szimpi! Mindig az ilyen legegyszerűbb darabok a szívem csücskei... :)

  Megkívántam az epret, mosok is egy adagot. JAh, meg a mosok szóhoz kapcsolódva, végre kiteregetek, nyüssznyüssz. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Firenzei szandi barna, nem feka! :D
   Kiteregettél? :D

   Törlés
  2. Naná! ;)
   Én kérek akkor elnézést, olyan sötétnek látom, h feketének hittem. Akkor is egy sötétebb övre szavazok legközelebb! ;)

   Törlés
 7. Csinos a szett:)))
  Kerékpáros szoknya nagyon tetszik, én naponta kerekezek, így sztem nekem is jól állna:))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, szoknya tavalyi modell, nem tudom lehet-e még kapni?

   Törlés