szerda, május 16

Mosolygós napsütés

{cipő: deichmann | nadrág: camaieu | top:  camaieu | lánc: mácsár andi | blézer: turkáló}
Annyira jó délutánom volt tegnap. Pontosabban, ami nagyon jó volt a délutánomból, az a hazautam volt. Mikor elindultam már napszemüveget kellett vennem, mert szikrázó napsütés volt és a boltban hazafelé mikor egy bevásárlókosarat kértem rámmosolyogtak (talán mert mosolyogva kértem?), és az egész úton olyan jó volt. Tulajdonképpen nem is tudom megmagyarázni mi volt annyira jó benne, de mikor hazaértem, akkor is tartott, és energiát adott a délutánra!
A fotó is verőfényes napsütésben készült, látszik is a szememen. :)
Mit szóltok az új nacimhoz. Kicsit bánom, hogy a nagyobbra rábeszéltek, mert nyúlik a nap folyamán, így délutánra már lötyögött, de én sem gondoltam, hogy ilyen az anyaga!
Viszont a színe olyan csodás: MENTA!
Voltunk futni! Most kifejezetten jól esett. Visszértem míg a férjemet vártam (ő kicsit lemaradt), csináltam még kitöréseket, meg belső combizom gyakorlatokat! (na ezt így kell írni??? megnéztem...így!)
Szóval csupa mosoly délutánom volt, és az jó, mert mindig erőt adnak az ilyen délutánok a következő délelőtthöz! Ma rendeltem egy táskát az interneten. Holnap mutatom is hogy milyet, ok? :)))

2 megjegyzés:

  1. Ha lötyög a nadrág délutánra, akkor pont jó lesz "előtte" nadrágnak. Ennyi csalás SIMÁN belefér:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó remélem lassan leesik rólam a gatya! :D De akkor majd varrógép alá kerül.... :))))

      Törlés