szerda, május 23

A hősök visszatértek

{cipő: converse | farmer: promod | ing: reserved}

Na ki tudja miért ez a cím? Várom a válaszokat! :)
Máskülönben nemrég vettem ezt az inget és annyira szerelmes vagyok belé! Nagyon finom puha vászon anyag van. és a színe és fazonja lenyűgöző. Komolyan egész nap annyira boldog voltam benne.
Minden jól is ment tegnap, sikerül egyenlőre a heti tervemet tartani. Voltam kozmetikusnál szemöldökszedésen, utána pedig mentem a ruhámért, ami miatt nagyon izgultam. A lila nem színem, de tök klasz lett a ruha, és csodálatosan áll. Komolyan mondom nektek, hogy soványabbnak tűnök benne!
Szóval szerintem később is fel fogom venni színházba!

Na még mindig nem tudjátok milyen hősök tértek vissza? :))))


13 megjegyzés:

 1. A Bosszúállókra gondolsz?
  Ez az ing nekem is nagyon tetszik, azt hittem, h turis. Nekem onnan már van 3 nagyon kedvenc példányom, mind kedves kockás, csak különféle színekben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. BAkker és nincs szóellenőrzés, háhá! :D Köszi Anna! :D

   Törlés
  2. Örülök, hogy örülsz! :)

   Törlés
 2. Nekem is van ilyen színű kockás ingem, csak rövid ujjú. És én is imádom :) Farmerral és sportcipővel.

  VálaszTörlés
 3. Hidd el ebben a szettben is (és itt idéznélek szó szerint) "soványabbnak tűnsz"! Nekem is kell egy ilyen Westernhősös kockás ing! Tisztára felidézi a gyermekkoromat - farmer+kockás ing! Imádom a tornacipődet is. Hány verziód van belőle?? :)
  És már megint megfertőztél... Ma muszáj lesz elnéznem a Reserved-be! :)
  Én is imádom, hogy nincsen szóellenőrzés!
  És sugárzol a képeken, alig várom a posztokat a hétvégi ruháidról is. Ugye lesznek!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Összesen 4 conversem van. Persze jó helyzetben vagyok, mert nővérem lányainak már nagyobb a lába, mint az enyém, szóval onnan örököltem egy párat! :)
   Majd mesélj, mit vettél a reserved-ben! OK?
   Hétvégén igyekszem posztolni! :D

   Törlés
  2. Akkor majdnem jól tippeltem, mert 3 különböző conversre tippeltem volna!;) ÉS tegnap voltam a Reserved-ben és HATALMAS önuralom mellett nem vettem semmit, te lett több "must have" favoritom is. Amit hamarosan (értsd köv. hónapban) be fogok szerezni! De mindenképpen iszonyú pozitív tapasztalat volt, mert egyrészt lett még egy üzlet a látogatandó boltok listámon valamint azt is megtapasztaltam, hogy bizony egyedül vásárolni menni is elég szórakoztató tud lenni! Szóval nagyon köszönöm Neked és Lakatos Márknak a jó tippeket! :)

   Törlés
  3. Küldtem neked mailt! Szólj ha megkaptad! OK? :D

   Törlés
  4. Megkaptam! Angyal vagy... ja bocsi rózsaszín pillangó! És jó tett helyébe ... én is küldtem Neked valamit. Remélem összejön!
   Viszont a hétvége lehet, hogy merénylet a pénztárcám ellen... :) Na sebaj, majdcsak kigyógyul valahogy... remélem!

   Törlés
 4. Nah de mit takar a cím, erre nem kaptunk választ! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor is, ha kicsit ciki??? :D

   Törlés
  2. Igeeen, most már kifúrja az oldalam a kíváncsiság! ;)
   Jajj, én is voltam tegnap a perverzben (Reserved, csak így neveztük el még mikor megjelentek itthon, miodig ott veszünk pasi boxert, tegnap is ezért ovltunk ott), és jajj, de sok szép ruhadarabot láttam! Nyári színes, mintás ruhácskát, 5 ezerért (egész jó ár érte, de van vagy 7-8 ilyen kis ruhám), meg csini rucit (12 ért, igazából ez se drága, de idén még egy esküvő sincs, ami okot adna a vásárlásra), szóval én is nagyon elégedett voltam a kínálttal. Azért majd a leárazáskor tuti megjutalmazom magam tőlük valamivel az önfegyelmemért... :)

   Törlés
  3. Dyna, ezt már nem fogjuk megtudni. Vagy privát üzenetet kaptál? Mert úgy meg nem ér ám :D

   Törlés