kedd, október 9

Bajuszos póló


Unokhúgom még nyáron kinézett több ezer forintért valami bajuszos pólót magának, amire tesóm azt mondta...ááá ilyet Anna tesó (na az én vagyok) csinál neked. A nyár elmúlt, és eljött a születésnap, gondoltam, most csinálok ilyen pólót neki. Elszaladtam a H&M-be, ahol a basic pólók között válogattam fillérekért egy olyan csomagot, amiben egy fehér és egy korall színű volt. Otthoni pólófestésre/matricázásra nagyon jók ezek a pólók, bátran ajánlom őket. :)
A fehér pólóra csak festettem (2 színnel) a feliratot, a korallra festettem és a már korábban mutatott módszerrel csillámfóliáztam.
A pólófestéshez nem kell más, csak textilfesték, ecset, öntapadós papír és egy jó ötlet. Én ezt az I "bajusz" feliratot szerkesztettem. Kinyomtam egy A4-es öntapadósra, kivágtam, felragasztottam a pólóra, és kifestettem. Érdemes kis körkörös mozdulatokkal festeni, mert így szépen tökéletesen a pamut rostjai közt lesz a festék. Fontos: a póló két rétege közé tegyünk valamit (karton, újság) ami felszívja a festéket!


A lehetőségek tárháza végtelen. Bármilyen határozott kontúros formát tudunk így festeni. Szinekből pedig elég alap színeket venni, utána keverhetjük őket. :)

Ti mit festenétek egy a pólótokra?

3 megjegyzés:

  1. Hűűűű, "ez nagyon jó, köszönöm"! Hm, majd ha egyszer elkészítem, megmutatom inkább, jó?

    VálaszTörlés
  2. szupi lett mindkét póló! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia, megkérdezhetem milyen márkájú festéket használsz? Illetve azt, hogy ez milyen gyorsan fakul ki?

    VálaszTörlés