szombat, december 29

Két tűz között

{pulcsi: reserved | nadrág: promod | csizma: ázsia center}
Tegnap fodrász és kozmetikus között lefényképezett a férjem. Hát igen, ilyen lett a hajam. Én rettentően élvezem. És a legjobb az volt, hogy a férjemnek (aki vörös és rövid haj ellenes) is nagyon bejön. Nagyon jó néha megújulni, néha változtatni. És mikor máskor tehetné ezt az ember meg, ha nem akkor mikor év vége, vagy év eleje van. Másban is hatalmas változások előtt állok. Erről most nem írok részletesen, de a karácsonyi ruhámban dudorodó hájacskáknak köze van hozzá. :) (Jajj...nagyon nem tetszettek nekem sem!) Én szeretem, hogy új év kezdődik, és néhány apróbb-nagyobb dologban ilyenkor igazán szeretek változtatni. És szeretem azt is, hogy karácsony után hatalmas leértékelések vannak az üzletekben. Tegnap pl. ezt a pulcsit vettem 2500 Ft-ért, és ami a legjobb: Calzedoniában egy csomó minden 50% kedvezménnyel kapható. Vettem is 1500 Ft-ért harisnyákat, és 2500 Ft-ért szuper divatos szürke leggingset. Szóval ha még van pár filléretek és energiátok, irány a Calzedonia! :)

És akkor most halljam, milyen lett a hajam? :)))

6 megjegyzés:

  1. Jaj, nem akartalak ám megbántani! Ha tetszik valami, akkor tetszik, de arról a ruháról az jutott eszembe. A hajad például kifejezetten tetszik. És ez a kényelmes csinos szerelés is. És ha "úgy" nézzük, akkor a hurkácskák is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem bántásnak vettem. Sőt. :)
      Amúgy van tükrünk, és naponta látom magam a fotókon. Szóval tisztába vagyok mindennel. :D Amúgy a hajam azért vágattam le, mert megláttam magam egy képen, és úgy néztem ki a kontyban, mint a saját nagymamám. Ekkor döntöttem a dolgok ügyében: új haj és életmódváltás... :))) És remélem majd azt is észreveszitek, ha már nem lesz akkora nagy hurka! :)))))

      Törlés
  2. A hajad hossza mindenképp tetszik, egyelőre még nem tudom eldönteni, h barnábban tetszenél-e jobban, vagy ez a jobb. :)

    Úúúú, ne is ajánlgass (na jó, lehet, úgyis vennem kell 1-2 harisnyát), én ma a lushban vettem 3 fürdőgolyót meg 2 arctisztítót, ott is 50% akció van a téli termékekre.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett hajad! Csini vagy ebben a szerkóban.

    VálaszTörlés
  4. Én megértem a változás iránti igényt...
    Karácsony előtt vállig érő hajat akartam vágatni, de nem kellett sok hozzá, és már le is voltam beszélve. Tulajdonképpen az a kérdés fordított vissza, hogy "Biztos?"...
    Jó az új hajad, bár nekem furi, hogy nem vagy szőke! :)
    De szerintem ezt hamar megszokom - lehet, hogy neked is kellett hozzá egy kis idő!
    Életmódváltásról mindenképpen hozd el nekünk a részleteket!!!! Én kíváncsian várom!

    VálaszTörlés
  5. Nekem tetszik a hajad, a szine is jó, és sokkal könnyedebb a fazonja :) Fiatalosabb :)))

    VálaszTörlés