vasárnap, december 30

Top 10 kedvenc 2012-ből

Gondoltam csinálok egy évértékelő bejegyzést, ami abból állna, hogy összeszedem az év – szerintem – 10 legjobb szettjét. Nagyon klassz kihívás volt, mert így végig kellett néznem az év összes bejegyzését, és találtam olyan összeállításokat, ruhákat, amiket el is felejtettem, pedig nem kellett volna. Hozzáteszem még egyszer, hogy ezek szerintem a legjobb szettjeim, és remélem egyezik az ízlésünk, de ha nem, írjátok meg, mit hagytam ki! OK? :)

Szégyen, de ezt az összeállítást teljesen elfelejtettem, pedig nagyon jó.

 Sajnos ebbe a szoknyába kicsit vissza kell fogynom, de azt hiszem megéri, mert szupernőcis. És ezzel a csíkos felsővel egyszerű fekete cipővel igazán jó kombináció.

 Ezt a ruhát sokan dicsérték, és most újra megállapítom, hogy nem véletlenül. a magasított derék és a vastag öv nagyon csini alakot varázsolt még nekem is.

 Ebben a szettben legjobban a sárga övet szerettem. És annyira bejött a szerelés, hogy ezt még tuti látjátok rajtam.

Az összeállítás amit kinéztem magamnak, és hónapokig kerestem a turiban a szoknyának való felsőt. Megérte!

 Ez az egyik kedvenc képem. És már megismételhetetlen, mert azóta kicserélték az ajtókat a házon szép, praktikus és fehér műanyag ajtókra. Ám nem ennyire fotogének. :(

 Egy esküvőre vett ruha, amit itt, ezen a képen szerettem meg igazán.

 Hú de hiányzik ez a barnaság! Ez az egyszerű, de nagyszerű szett. 

 Ezt még mindig imádom. Nagyon várom a nyarat, hogy ezt újra felvehessem.

 És igen! Azt hiszem ez nálam a befutó. Annyira csajszis, és egyedi és váááá!!! Ugye?
 


3 megjegyzés:

  1. ugye, h milyen könnyű nyáron nőnek öltözni?! jó, ezt nem csak én tudom, de hát akkor elég egy szuper ruci vagy szoknya-felső kombó és szinte ennyi!

    az én kedvencem (is) az uccsó kép, ill. az uccsó előtti előtti, a fehér farmer laza kék felsővel. és az esküvős ruhácskád is olyan csinos, nem is írtam, h láttam valakin a nyáron és azonnal eszembe jutottál!

    minden kívánságot valóra váltó, vidám és boldog új esztendőt kívánok neked és persze minden ide járó lánynak! ;)

    VálaszTörlés
  2. Az összes kombináció zseniális :)
    De amit a haj mizériánál már akartam írni, és most az első képen megláttam, és most gondoltam már tényleg muszáj megjegyeznem: a frufru. Szerintem nagyon jól áll Neked! Valahol láttam rólad egy olyat is, amin teljesen az arcodba van fésülve, és úgy is szuper klassz! :)
    És végül, de nem utolsó sorban, Boldog Új Évet Anna! Kívánom, hogy minden álmod, vágyad valóra váljon az Új évben :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon Boldog Új Évet kívánok én is!
    Nekem a második szett a legszuperebb! Magamnak azt kívánom, hogy 2013-ban ezt le tudjam másolni - azzal a zseniális szoknyával! :)

    És milyen vicces lenne egy olyan játék jövőre, hogy mi olvasók állítsunk Neked össze szetteket! Nekem már vannak is ötleteim! :)

    VálaszTörlés