hétfő, december 10

Wampos kedvencek

Tegnap nem jelentkeztem, mert a Wampon voltunk. Cserébe viszont hozok nektek egy kis ajánlót fotókkal. Tegnap végigmentem a Wampon, és lefotóztam az 6 kedvencemet. Vannak köztük újak, vannak régi motorosok. Remélem Nektek is tetszeni fognak a termékeik, és esetleg kedvet kaptok arra, hogy vagy a vásárban, vagy interneten keresztül náluk vásároljatok. :)
Ma a 6 kedvencemből 3-at ismerhettek meg, de a héten hozok még ilyen posztot! OK?

Futrinka utca Kézműves Manufaktúra


Tavaly vettem egy finom shea vajas szappant a Mediline Bio áruházban. Nagyon szerettem, nagyon jót tett a bőrömnek. Utána mentem ki a Wampra, ahol egyszer csak megláttam egy óriás bőröndöt benne az én kedvenc szappanommal. Gyorsan vettem még egy csomó fajtát magamnak és ajándékba is. A kivételesen jó minőségű szappanokat varázslatos csomagolásba rejtik az alkotók (egy nagyon színpatikus házaspár). Dekoratív masnis dobozkába, vagy csipke díszítésű vászon zsákocskában is meg tudjuk venni a szappanokat, így ajándéknak is szuper ötlet. De mindenképp lepjétek meg magatokat is! És ha még akarjátok kényeztetni magatokat, vegyetek egy kádas szappantartót is. Én nagyon gondolkodom rajta! :))))
 (További infók a termékekről: www.kecsketejszappan.com)

Bálint Sára (nem csak) kötött ruhái


Gondolhatjátok, hogy én, aki szeretem a divatos, különleges ruhákat, a wampon mindig megnézem a ruhákat. Sajnos idáig nem alkottam túl jó véleményt az ott található rucikról. Vagy silány anyagból voltak (az általam is jól ismert I love textilből 390 ft-os méterárú anyagból), vagy semmi újszerű kreatív nem volt bennük, vagy csak xs méretet ismertek. Egy valamiben mind egyforma volt: rettentő drágák voltak. Legalábbis szerintem egy kis pamut szoknya 18000 Ft-os áron, az a drága kategória, nem? Múlt héten volt a "Wamp, minden ami divat" vasárnap, és ott fedeztem fel Sára ruháit. Melegek, kényelmesek, kedvesek és arányos áron vannak. És a sapkái cukik és mindenki fejére egyet! Ha anyum nem lenne gy kötőgép (bocs anyu, de így van!), akkor bizti vettem volna tőle pulcsit vagy sapit, sőt sapi sállal szettet! :D
(Sára ruháiról, és az alkotórol a facebookon tudhattok meg többet)

Ternovszy Zita testékszerei 


Zita (azaz Zizi) kolléganőm volt, és rettentő meghatározó ember az életemben. Ha ő nincs, talán most nem tartok ott, ahol most vagyok. Nem annyira szakmailag, mint érzelmileg. Ő az a típusú barát, akivel nagyon ritkán találkozom, de akkor ölelgetjük egymást! És minden ott folytatódik, ahol egykor véget ért. :D nagyon boldog voltam, mikor megláttam, hogy ő is kreatívkodik, az, amit csinál meg különösen tetszik. Az ékszereit testékszernek nevezi, de ez alatt nem peercinget, vagy orrkarikát gondoljatok, hanem olyan ékszereket, amit nem csak a nyakba tesztek, hanem a test többi részére. Zsinorból font (makramézott) ékszerek, amik egy részébe bele kell bújni! Hát ezt látnotok kell! :)
(Zizi ékszereit is kövessétek a facebookon!)



3 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem hoztad a WAMP-os outfitet! Szerintem nagyon csini volt, ahogy futólag láttalak! A Tchibos pink nadrágod volt rajtad?
    Ha igen, akkor én máris sajnálom, hogy nekem fehérben van csak! Télen a kék és a pink jobb lenne. Pláne, hogy most a (kobalt/harsány)kék és a szürke a kedvenc összeállításom! :)
    De örülök ám a WAMP-os kedvenceknek is, várom a következő 3-at is!

    VálaszTörlés
  2. jajj bocsi, de éppen nagyon el voltál foglalva én meg csak rohantam, hogy a WAMP-ról beszerezzem a karácsonyi ajándékokat!
    De szerintem a barátnőim idén postbookot kapnak, úgyhogy lehet, hogy vasárnap találkozunk! :)

    VálaszTörlés