vasárnap, december 2

Xmas szett

Hihetetlen, de december van. El sem hiszem. Annyira gyorsan eljött, mint még soha. Ez az év annyira futótűzként rohant előre, hogy komolyan érzem még a bőrömön a nyári nap égetését, közben pedig azon kellene agyalnom, hogy mit fogok viselni a karácsonyfa alatt. Kerestem is pár (nagyon nem a teljesség igényével) összeállítást, ami megmozgatott valamiért.
Egyenlőre időm és energiám sincs, hogy mindenkire, és minden szituációra gondoljak, de 24-éig próbálok teljesedni ezen a téren. Tulajdonképpen annyit szeretnék most, hogy hangolódjunk arra, hogy "valamit" fel kell vennünk a nagy napon, és próbáljunk inspirálódni.

Klasszikus karácsonyi színek és elegáns forma. Azt hiszem én ezt egy munkahelyi karácsonyi délutánra, vagy karácsony előtti napra el is tudnám képzelni. A blúz valami mesés!!! (Hogy a hajról ne is beszéljünk...)


Jó ez a piros fehér összeállítás is, ami a csillogós cipellőtől nagyon ünnepélyes lett. Bár ebben kb. a másik szobáig jutnék...na de az alatt... :)


Nálam most egyenlőre ez a szett a befutó. Akár csizmával is el tudnám képzelni. Tetszik, hogy egyszerre elegáns és lezser. El tudnám képzelni, hogy kényelmesen tudnék vacsizni és ajándékot bontogatni benne. Már csak egy bajom van. Sajnos nincsenek ilyen ropi lábaim...sőt! :)

Ti gondolkodtok már azon, hogy mi lesz rajtatok szenteste? Otthon töltitek? Mentek valamerre?


3 megjegyzés:

  1. Valamelyik szép kis ruci, amibe újra tökéletesen beleférek. :) Igazából tök mindegy is melyik, most mindegyikben jól fogom magam érezni. :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók ezek a szettek, bár én inkább szoknyás vagyok, még is az első két szett tetszik jobban.
    Én úgy gondoltam végre pihenek egyet szenteste, de az élet sosem arról szól, hogy azt kapod amit akarsz :D

    VálaszTörlés
  3. Hála az égnek, hogy nincsenek ilyen betegesen ropi lábaid. Nem is olvasnálak akkor. :-)

    Most voltam a HÁDÁ-ban tele volt ilyen csillogó, flitteres ruhával, mellénnyel, tunikával. Ha megmondod mit lehet kezdeni egy ilyennel, veszek egyet, addig nem merek. Segítesz??

    Ági

    VálaszTörlés