vasárnap, február 2

Legyen rend: a nyakláncoknál!


Igen, ilyen szép rend lett nálam szombat délután. Merthogy december óta készülök az ékszereknél rendet rakni. Az, hogy megleptem magam egy ékszertartóval már csak következmény volt. Az ok az volt, hogy az eredeti tárolás már nem bírt a mennyiséggel. És azok szerencsétlen ékszerek mindig éjszaka estek le. Mert a gombostű a parafába szúrva nem bírta, és akkor hajnal 3-kor...pafffff!!!!! Nem is értem, férjem ezt hogy tűrte szó nélkül. Azt hiszem két oka lehet: végtelenül türelmes és úgy alszik, hogy ágyút süthetnek el mellette.
De az én türelmem véges, és most aztán úgy döntöttem: szombat délután nekiesek. Ugyanis már egy ideje nem is tettem vissza az ékszereket a helyükre, így az egész komód tele volt velük.


Leszedtem az összes ékszert, válogattam, szögeltem, válogattam, visszatettem... volt egy pont, mikor ezt gondoltam, hú de jól állok...aztán ránéztem az ágyra:


Így aztán, válogattam, akasztottam, válogattam, tűztem, raktam.... és kész lettem! Szerintem egy óránál nem volt több, így nem is értem miért halogattam eddig. És szép lett, és most imádom a láncaimat! :D 


És  most rajtatok a sor! Irány rendet rakni a nyakláncoknál. Átválogatni, áttörölni, átmosni, átrakni, stb.  Amúgy van még köztetek olyan őrült akinek ennyi láncot gyűjtött be magának?


XOXO
 

2 megjegyzés:

  1. Nálam a fülbevalók és a nyakláncok gyűltek fel. A fülbevalók főként a "bedugós" fajtából, ott aztán keresgélhettem a párok után... Erre megoldás lett egy lyukacsos tartó, ahova (ha kellően rendes vagyok) minden használat után visszadugom a használt fülbevalókat, így szépen egymás mellett vannak. A nyakláncok most egy zárható tasakban vannak, mivel heti 2x utaznak velem stúdiózni 200km-t (ahol nem tudom, épp melyik fog kelleni), és úgy utálom minden alkalommal kitenni-visszatenni: inkább a zsákból válogatok. Egyébként megragadom ismét a lényeget: Édes a bagoly a tükör előtt:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem SAJNOS nincs ennyi ékszerem. Én dobozokban tárolom, nemrég tettem rendet és vettem is új dobozt.
    Cuki a baglyod.

    VálaszTörlés