kedd, február 18

Tavaszi virágos


Nemcsak a kedvem tavaszi virágos, hanem e ruhám is. Azt megsúgom, hogy tök nem ezt a ruhát akartam felvenni tegnap. Egy másikat keresve akadt a kezembe ez a darab. Kb. 1 hónapja turiztam...és ...ciki, de elfelejtettem. Pedig Andi barátnőmmel voltunk, és ő is nagyon akarta ezt a ruhát. (de aztán megverekedtünk érte...na jó nem!)
Viszont meglett a ruha, és most olyan jó kedvem van, mert jó ez a cucc. Ugye? És az időről ne is beszéljünk! mert az meg csodás!
XOXO

11 megjegyzés:

 1. Uhh, ez dögös lett! Én nem mertem volna felpróbálni, pedig így rajtad látva zseniális a ruha, a kis dzsekivel meg a gumicsizmával pedig... wow!

  VálaszTörlés
 2. naaaaaaaaaagyon dögös, én örülök, h nálad kötött ki! ^^ :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem mintha ne kedvelném Andit, félreértés ne essék! ;)

   Törlés
 3. Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Mind a kettő szuper,de én még megfagynék így.

  VálaszTörlés
 5. Hú! Már rég voltál ennyire csini! :) Ilyen dzsekit AKAROK!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :D
   Kb ugyanilyen dzsekit turiztunk barátnőmnek a hétvégén. Hádában szokott lenni! :D

   Törlés
 6. Namost nekem valahogy "fura" a ruha esése. Mivel nem szabad ilyet kérdezni, ezért nem kérdezek rá. Mert ha mellélövök, szomorúság (nem, még nem), vagy rossz érzés a vége. Szóval ha majd aktuális lesz, ugye megírod?

  A ruha szuperül áll, a dzsekivel együtt nagyon vagány!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt nem tudom, miért gondolja azt rólam mindenki, hogy ez engem szomorúsággal tölt el. Volt 2 éve egy mélypontom, de mióta tudom, mi a baj...azóta nem vagyok ideges, szomorú, levert stb.
   Azt viszont tudom, miért nézek ki úgy néha mint egy terhes! Egyfelől mindenhonnan jól lefogytam, és izmosodtam, de valahogy a hasam táján még maradt jócskán. Így is derült ki az inzulinrezisztenciám. Ráadásul az IR-re kapott gyógyszer puffaszt. Este van, hogy kb. 5 hónapos terhesnek nézek ki. Igen, tudom, többet kellene hasaznom...vagy teherbe kellene esnem... hehehe. :D
   Amúgy a ruha tényleg fura, mert mindenhol pont jó, de derék tájon egy 5 cm-es szakaszon eláll a derekamtól. De javítom! OK?

   Törlés
  2. Anna, ha nem túl kemény/intim a téma, egyszer majd mesélsz erről? Mármint hogy akkor hogyan másztál ki a gödörből...

   Törlés
  3. Rövid válaszom annyi, hogy csodálatos férjem van...de majd összeszedem a gondolataimat! OK? :D

   Törlés