szerda, március 19

5 dolog....


5 dolog a webshopokhoz való viszonyomról:
– Ha nekem valaki azt mondja 3 éve, hogy a shoppingolásaim nagy része a weben fog folyni...na azt én körberöhögöm. De komolyan! :)
– Imádok webshopokat böngészni, nézegetni...sokszor a kosárba rakásig is eljutok....persze csak és kizárólag anyagi oka van annak, hogy végül nem vásárolok. :)))) Na meg a szekrényem mérete...ami nem kicsi....de nem elég nagy!
– Nem csak ruhákat és ékszereket, de anyagokat, kis díszeket is vásárolok a Postbookokhoz. Tök jó, mert ilyenkor az "munkashopping" és annyira nem terheli a lelkiismeretem.
– Legjobb vételem? Hmmmm...E-bayről nagyon klasz dolgokat vettem eddig. Azt hiszem mind nagyon jó vétel volt.
– Esküszöm reggel óta azon gondolkodom, hogy mi volt a legrosszabb vételem...de nem jutott eddig eszembe semmi. :) De amit eszembe jut valami ideírok, ok?

És ti hogy álltok a webes shoppinggal? Ki mennyire tud belemélyedni? Ki fél tőle?


 XOXO

4 megjegyzés:

  1. Ha lehetne mindent ott vennék. Én ugyan is nem szeretek boltokban mászkálni.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sokáig féltem tőle, de aztán sok jó tapasztalatot szereztem, és minden aggodalmam elszállt. Egy ideig Apumnak is volt webshopja a meskán, aztán - több okból is - ezt beszüntettük, de láttam a másik oldalát is. Nagy forgalma nem volt, épphogy az anyagköltség visszajött, de nagyon jól lekötötte őt. Most már vannak olyan dolgok, amiket csak neten szerzek be - glutén és laktózmentes holmik, és minden nagyobb dolgot ellenőrizni szoktam, hátha neten olcsóbb, mint a boltban.

    VálaszTörlés
  3. 1: ma reggel, közvetlenül mielőtt elolvastam volna ezt a bejegyzést épp egy ázsiai BB kencét rendeltem meg Koreából, asszem ebből sejthető, h én is aktív onlán(y) vásárló vagyok. :)
    2: az első tételt 2002 nyarán vásároltam, egy Ákos CD-t (és hogy izgultam a bankkártyás fizetés miatt! :D )
    3: az e-bayre 3 éve kattantam rá, vannak időszakok, mikor hetente több csomagom is érkezik apához (a mi ádánk kicsi és én a postára se akarok járkálni a sok pakk miatt, apa meg már nyugdíjasként nagyrészt élből át tudja venni), aztán hónapokig semmi. volt már ékszeralkatrészes, bizsus, vicces tárgyas, irodai eszközös, kozmetikai kencés, matricás, hűtőmágneses korszakom, de ruhaneműt pl. egy póló kivételével még sosem rendeltem. na jó, 2 szexi bugyit igen, leánybúcsús ajándékul. egyrészt én szeretem megtapizni a ruha anyagát, másrészt pedig tartok a méretezéstől. minden one size darab vagy már pont kellően nagy rám és hülyén áll (ama rendelt cicás póló is, de remek ajándék lett egy barátnőmnek, imádja), vagy a 36-os (ami néha 34-es) méretemmel is már túl vasgyúró vagyok hozzá és pici. murphy szeret arcon csókolni. :)
    4: 2009. március 31-én regisztráltam a Meskára, amit sajnos bő egy éve teljesen hanyagolok, egyszerűen nem volt kedvem gyöngyözni. Pedig 2012-ben nyáron elég sok vásárlóm volt, imádok velük személyesen találkozni és látni, hogy tetszik nekik, amit csinálok és pénzt adnak érte, szívesen hordják, leírhatatlan érzés. Bízom benne, h ez az 5. évforduló remélhetőleg kellő motivációval szolgál és újra aktivizálom magam e téren. Nah meg több régi tervem is ideje lenne megvalósítani! ^^ Tavaly tavasszal pedig adószámot is váltottam ki, nehogy adócsalóként könyveljen el a hatóság. :D
    5: megpendítettem már egy nagy prodzsektet, ami még függőben van, valószínű jövő héten lesz eredménye. Szeretnék állást váltani, egy teljesen új területen kipróbálni magam és vicces, mert ez pont egy webshophoz kötődik... :D ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyjából ugyanígy! :) Ha tehetném, mindent a weben vennék... :)

    VálaszTörlés