hétfő, március 10

Csatlakoztam!


Még karácsony előtt nővérem lánya rávett, hogy csatlakozzunk Réka (Rubint) "Nyerj új alakot a Jézuskától!" programjához. Meggondolatlanul igent mondtam. Utólag áldom az eszem, hogy nem néztem jobban utána, mi vár rám, mert tuti megfutamodtam volna, de így nekiestem...és azt hiszem 80%-osan végig is csináltam. Az eredmény sem maradt el...csak jött a karácsony, a januári nagyon nehéz újrakezdés. De Réka nem hagy minket annyiban...jön egy újabb kihívás. Most a nyári bikiniszezonra lehet felkészülni. A program most 8 hetes. Ó te jó ég, és én megint belementem!!!!
Hogyan kell elképzelni a programot? Réka a facebook oldalára (érdemes csatlakozni) minden vasárnap felteszi, hogy mi lesz a jövő heti menü: edzés és kaja. Mivel én az inzulinrezisztencia miatt meghatározott ch-diétán vagyok, a kaját nem követem, de az edzést igen!
Íme az e-heti menü:


Az edzés részt kinagyítom:


Semmit nem kell venni hozzá, mert aki ügyes, Réka összes edzésvideóját megtalálja a neten (én is megtaláltam). Na ok, egy gumikötél és steppad nem árt, de ha ez valakit megnyugtat steppadom nekem sincs! :) Szóval egyetlen dolog kell hozzá: Iszonytató akaraterő.  De tényleg!!!!
Én ma elkezdem, és remélem lesz olyan őrült, aki csatlakozik hozzám. Jó lenne, ha valakivel meg tudnám beszélni, hogy halad, mennyire fáradt el, stb. Ja és ma lefotózom magam fürdőruciban... és 8 hét múlva újra! Remélem bombasztikus leszek a végére, mert az E-bayen rendeltem egy ilyet magamnak: 

 
Szóval KALANDRA FEL! Mai edzés 80 perces! Jeeeeee!!!!!

XOXO

9 megjegyzés:

  1. Én is elkezdte most állok neki a mai edzéshez :D kíváncsian várom, hogyan bírom a visszarázódást, de remélem könnyen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁÁ pont akkor olvastam a kommented, miközben csináltam a tornát! Ma este Rozsnyai? Ott leszel?

      Törlés
    2. Nah aznap meg is csináltam szépen szorgosan, de ennyi guggolást :DD ahh másnap pedig már meg is betetettem, de ma ismét jöhet a menet, legalább nem ettem semmi rizikósat sőt nagyon semmit mert alig bírtam nyelni :S :D

      Törlés
    3. Igen! Sokat dolgozunk lábra...én nem is szeretek ennyi lábat csinálni, de mikor meglátom a sonkáimat a kádban.....ajaj. ma 60 perc alakreform+20 perc has+20 perc popsi csípő.... Na lehet, hogy ez az utóbbi elmarad! :( Elég lesz 80 percig kínozni magam! :)

      Törlés
  2. Csodállak, csajok... én ilyen elvetemültségre még nem vagyok képes - biztos a két hete tartó megfázás (ami most épp az arcüregeimnél jár) az oka, de egyelőre inkább lájtosan edzek - most épp a zumbát próbálgatom :)

    VálaszTörlés
  3. lélekben veled vagyok - fizikailag az is kihívás, hogy felálljak, miután a földön játszottam a lányommal. Éljen a terhesség utolsó harmada...

    VálaszTörlés
  4. NAgyon drukkolok a lusta (és mondhatni szerencsés testalkatú) Dyna :) (jó, de amúgy annyit mászkálok egész nap, csak a sportra nem tudom rávenni magam, amúgy aktív lányka vagyok)

    VálaszTörlés