kedd, március 25

Szivecskék



Mikor ezt a felsőt megláttam az E-bayen, rögtön azt gondoltam: KELL! Mert ez annyira olyan annás felső, nem? Persze nem is volt drága, így azonnal rendeltem is. Sajnos az anyaga tök műszál, szóval nyáron sokat nem fogom hordani, de most tavasszal nagyon kellemes viselet. És fenemód vicces! :)
Kell is ilyen jókedvű felső, mert mostanság nem mennek jól a dolgok. Ezt úgy értem, hogy nagyon összetorlódott minden körülöttem. Megfigyeltem, hogy ha az élet egyik területén utolérem magam (ez most a sport), akkor valahol elúszom. Valahogy egyensúlyt kellene teremteni. (vagy egy jó nagy leszarom tablettát bevenni?) A bloggal kapcsolatban is halmozok egy csomó elmaradást...szégyenlem magam....

 XOXO

8 megjegyzés:

  1. Ne szégyelld, szerintem mind ismerjük ezt a helyzetet. És tudod: olyan sosem lesz, hogy minden tökéletes. Valamelyik szelete az élet nevű tortának sérül, ha a másikra figyelsz :) (Hű, de bölcs lettem!) A felső határozottan tetszik, tényleg jókedvű leszek tőle. (És ma büszke lennél rám: sehol egy farmer, vagy fekete cucc, bézs-korall színekben nyomulok, és még a cipőm is korall!) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most azt kell mondanom: HISZEM? HA LÁTOM!!!! :D

      Törlés
  2. Kitartás, van ilyen! Szégyenkezned pedig semmi esetre sem kell. A felső cuki, Anna szép, mi, olvasók szeretünk :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper a cucc! Jól megy a hajadhoz (is)! :-)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Bolondság, nem lehet mindig mindenhol 100%-osnak lenni, abszolút egyetértek a lányokkal. ;)
    Szóval ne legyen frusztrációd emiatt, azt tedd, amit élvezel és ami és ahogy jó neked! ;)

    VálaszTörlés
  6. Ezzel a utolérős mondatoddal teljesen azonosulni tudok! Nem tud több dolog is smakkolni, vagy ez, vagy az. :/ Jó lenne egyensúlyban tartani a dolgokat, nem könnyű.

    VálaszTörlés
  7. A bakancs meg ez a nadrág együtt szuper még egy olajzöld dzseki vagy kabát és totál szerelem :DD

    VálaszTörlés