szombat, október 18

Szeretlek E-bay!

A történet ott kezdődött, hogy megvettem az első drogériában kapható BB krémet, ami nekem nagyon nem jött be. Az arcom tocsogott tőle, csúnyább lett a bőröm, mint előtte. Ezután olvastam, hogy márpedig a kóreai Missha termékeit kell választani, na mert az a tuti. Rendeltem is a magyarországi forgalmazótól, és tényleg nagyon meg voltam elégedve. Vagy egy évig elég volt a termék, csak azt használtam, jó volt, boldog voltam. (Itt írtam róla)
Aztán egyszer csak böngésztem az e-bayt, és rátaláltam egy oldalra, ahol látom, hogy egy csomó kozmetikum, többek közt BB krémek is. És az ára? A magyar árak 1/3-a, plusz ingyenes szállítás. Nem akartam elhinni, de rendeltem egy BB krémet, na akkor lássuk, mi az átvágás. És ekkor jött a csoda: a krém eredeti, a csomag 2 héten belül megjött, és még ajándék termékmintákat is kaptam.
Ajánlottam is unokatesómnak, aki pont BB krém keresésben volt (babával otthon pillanatok alatt akart jól kinézni - erre is csodijó ez a krém), és ő is arról számolt be, hogy 2 hét alatt megjött neki a csomag.
Pár hete megfigyeltem, hogy a krémem megint fogyóban. Le is ültem a gép elé, és automatikusan a kedvenc beszerzőforrásomra kattintottam. Kiválasztottam a BB krémet, de utána még elkezdtem az oldalon nézelődni (amit ti is megtehettek itt), és naná, hogy még egy csomó minden felkeltette az érdeklődésem.


Végül egy olyan szérumot választottam, ami csiganyál szérumot tartalmaz (tudom, hogy undin hangzik, de annyi jót hallottam róla) és egy is cupcake formájú színezett és illatosított ajakbalzsamot (barack szín és illat). A szérumra szükségem volt, mert az egy hónapos túlórázás és hajtás a 37 éves arcbőrömnek nem tett jót. És esküszöm, két éjszaka alatt rendbe hozta! KOMOLYAN! Az ajakbalzsam meg a függőségemnek kellett! :D Igen, többek közt ajakbalzsam függő vagyok!
Mint említettem még egy csomó dolgot meg akartam venni, de gátat szabtam a vágyaimnak. Ám képzeljétek, mikor megjött a csomag, még ezek voltak benne:




Két fátyolmaszk (imádom az ilyet!), brokkolis tonik, paradicsom masszázs krém, alapozó minta, BB krém lemosó és éjszakai krém minta. Nem hiszitek el, de ezek közül többel is szemeztem (brokkolis tonikkal és a bb krém lemosóval). A mintákat még nem bontottam ki, és nem próbáltam ki, de az eddigi jó tapasztalatok alapján azt gondolom, hogy elnyerik a tetszésem.
És hogy mit fogok ma az X-faktor alatt csinálni? Na kettőt találhattok! :D

XOXO
 

7 megjegyzés:

  1. Köszönöm a tippet, le is csapok valami hasonló pakkra ;)

    VálaszTörlés
  2. :D :D :D
    a koreai bb kence az igazi! ;)
    vigyázni kell ezekkel az ebayes rendelésekkel amúgy, rengeteg hamisítvány van, én csak egyszer rendeltem onnan, amikor olyan cucc kellett, ami a bb shopban nincs. sajnos a vám, áfa, szállítás, boltfenntartás, valamiből meg kell élnie a hazai forgalmazónak is. :/

    szintén náluk nem forgalmazott maszkot is vettem már, nagyon csípem ezeket a kis aji mintákat. a csiganyálas cucc biztos jó lesz, van egy itthon is kapható csiganyálas szérum, amit sebekre is ajánlanak, barátnőm kente a pasija frissen műtött lábát is vele, egészen szépen helyretette a ronda vágást.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg szuper, még mindig használom. Most kezd fogyóban lenni... rendelek is gyorsan, hátha én is ilyen sok ajit kapok hozzá :-) Puszi: Az unokatesó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendelj!!!! Küldjem a listát mit kérek karira? :))))))))

      Törlés
  4. A BB lemosot probaltam mar, tok jo! Rakened az arcodra, aztan egyszer csak tele lesz apro buborekokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok! Na majd ma ki is próbálom!

      Törlés
    2. Kipróbáltam...beleszerettem...rendelem!!!! :)))))

      Törlés