hétfő, április 23

Anna az Operában


Tegnap – még a születésnapi ajándékom részeként – a férjem elvitt az operába. A történet ott kezdődött, hogy nem szeretem a komoly zenét (jólvann na, a zeneiskolában is dobolni tanultam...), az operát meg még csak nem is ismertem. Férjem meg ugye nem jó korba született (az elméletem az, hogy minimum 50 évvel ezelőtt kellett volna születnie), és szereti a komoly zenét és az operát, a festészetet.... A fergeteges ötlete az volt, hogy úgy fogom megszeretni az operát, hogy élőben találkozok vele először. Igen, nagyon Pretty Woman-es, de nekem tetszett az ötlet. Ugyan nem volt hosszú piros ruhám, ékszert sem kaptam csak erre az alkalomra, és repülő helyett földalattival mentünk, de a Traviátát néztük páholyból. 
Mellesleg megjegyzem, hogy kukkerem sem volt, aminek eltört a szára (jajj az az egyik kedvenc jelenetem), viszont én sem pisiltem össze magam a gyönyörűségtől (de összehasonlíthatalanul szép volt!)
Összegezve: voltak katartikus pillanatok, de volt, hogy kicsit untam. Nem bántam meg, hogy ott voltam, és ha az operát nem is szerettem meg, a férjemet még jobban imádom!

6 megjegyzés:

  1. Egyszerű fekete ruci, nagyon csini voltál! :)
    Ez legyen a leggyengébb pontod, h nem szereted az operát, szerintem erre születni kell. ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini voltál!!!:) Jól áll neked ez az egyszerű, fekete ruha!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos voltál, jól eltaláltad! Én is jártam már az Operában, de csalódtam a nézők öltözködésében. Kockásing, farmer, sportcipő is volt. Engem úgy neveltek, hogy egy előadást, a művészeket meg kell tisztelni azzal is, hogy felöltözünk, ehhez képest...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, mert a két végletet láttam az öltözködésben. És meglepô módon a fiatalabb lányok voltak csudiszépen felöltözve. Amúgy engem is úgy neveltek, hogy a mûvészt tiszteled meg a jelenléted minden formájával ilyen helyeken. meg amúgy is! Hova venném fel a csini ruháimat??? :D

      Törlés
  4. Nagyon csinos voltál!

    Egyszer volt bérletem az Operába, a legfelső emeletre. A hótaposós-farmeres "úriember" volt a csúcs, azt hittem, álmodok. Lehet, azt gondolta, ha nem elöl ül, nem is kell normálisan felöltözni. Ami még jobban meglep, a hölgy partnerrel érkező sportpulcsis férfi - oké, hogy neki nem jut eszébe rendesen felöltözni, de hogy a csaj sem szól rá?

    A Traviáta nekem is tetszett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én öltönyt és nyakkendőt adtam a Zuramra! :D

      Törlés