péntek, április 13

Boltajánló


Tegnap délután kolléganő elcsalt a kedvenc turinkba, a Nagy Lajos Király útján lévő HÁDÁba. Hmm...nem volt nehéz dolga. Előre szóltam neki, hogy amiről csak tud beszéljen le! Még így is nagyon sok mindent vettem (3 blúz, 2 ruha, 1 szoknya, 2 póló) és összesen 5000 Ft-ot fizettem.

Az üzlet viszonylag könnyen megközelíthatő gyakorlatilag bármilyen eszközzel. BKV-val a hetes buszt ajánlom, vagy bármit, ami a Bosnyák téren megáll. Autóval is érdemes jönni (főleg ha sok mindent akartok venni), mert elég sok parkolóhely van az udvarban, az üzlet előtt és mellette lévő telken is. Mi bringával is sokszor megyünk, és idén már figyelnek is ránk, mert már van bringatároló.

Ez a látvány vár minket belépéskor
 Ez nem az a turkáló, ami szép belülről, és kis szentélyre hasonlít...sőt. De ebben pont ezt szeretem. Nagyon nagy. Még soha nem tudtam mindent végignézni.  Ruhaneműk szerint (felső, ruha, nadrág, szokny, kabát) csoportosítva lógnak több tíz méter hosszan fogasokon. Három lehetőségünk van a gyűjtögetésre: bevásárlókocsi, bevásárlókosár, zsák. Ez utóbbi vicces, ahogy a nők húzzák maguk után. Mindig egy kis gyűjtögető állatka jut eszembe róla. Végül is azok vagyunk, mi nők, nem? Ruhagyűjtő állatka! :)))

Próbálási lehetőség 3 van: van az első teremben 2 fülke - érdemes megpróbálni azt, amit itt kinéztünk, hogy tovább már csak a jó cuccokat cipeljük, van egy nagy próbafülkés rész kb. 8 fülkével a középső részen, és van 4 a gyerekosztályon. Ide az utóbbihoz szoktunk szökni, mikor nagyon sokan vannak (biztos nem lehetne...na de...)

Háttérben a gyerekosztály látható
Kinek ajánlom ezt a Hádát. Mindenekelőtt türelmeseknek, és fanatikusoknak. Néha komoly lincshangulat van, de megéri. Ajánlom kismamáknak is, mert ők biztos tudnak délelőtt menni, amikor nincsenek sokan, és a gyerekrészlegen is rengeteg ruha van, és gyönyörűek. Ha én terhes leszek, szerintem az első ultrahang vizsgálat után ide fog az utam vezetni, mert alig várom, hogy turizhassak végre magamnak itt gyerekrucikat! 
Kabátmániásoknak (ez vagyok én) is ajánlom a helyet, mert sokféle átmeneti kabátot vettem már itt, nagyon jó áron.

Még zanzásítva néhány informácó:
- lehet bankkártyával fizetni
- van ruha és táskamegörző zárható szekrény
- van plüssállat osztály..... érdemes pár pillanatot odavetni :)))
- cipő, táska és öv is van.

Remélem mindent leírtam a turiról, amire kíváncsiak voltatok. Valaki már elment a cikkeim hatására, és pozitív élményekkel távozott, szóval ha még nem voltatok, akor irány a Háda! Most igazán klasz tavaszi cuccokat tudtok turni magatoknak. És ha voltatok, akkor várom a beszámolókat! :)))

5 megjegyzés:

  1. :D :D és nincs két napja,hogy azt írtad nekem a posztnál,hogy ebben a hónapban költségcsökkentés miatt nem mész.
    az a baj,hogy mióta voltam (szerdán) én is folyamatosan visszavágyom.

    VálaszTörlés
  2. S így múlik el a világ dicsősége.... De két napig kibírtam!!!! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És tegyük hozzá, hogy majdnem mentél cipőt venni is és Glamour hétvége van ;)

      Törlés
  3. Na igen...ehhez képest csak 5ezret kötöttem. Még szerencse, hogy nincsenek kuponjaim! És gondolom már be sem tudom szerezni! :D

    VálaszTörlés
  4. Nálunk is van Háda (Tatabányán), én oda rendszeresen járok és imádom.

    VálaszTörlés