csütörtök, április 19

Egy csepp színesség

{cipő: deichmann | leggings: calzedonia | csíkos felső: turkáló | blézer: h&m | öv: camiau}

Ez a cím jutott eszembe, mikor a tegnapi szettem képeit nézegettem. Rohangálós napom volt, ahhoz öltöztem. Munka után be kellett vásárolnom, és még a belvárosba is be kellett mennem méteráruboltba. Vettem két anyagot magamnak, élénk színűek és a pink a meghatározó színek benne. Az egyikből ruhát, a másikból egy hagymaszoknyát szeretenék magamnak. Remélem sikeresen meg tudom varrni őket, és akkor mutatom! OK?
A rikítós öveimről már meséltem, a legutóbbi shoppingolásomkor vettem őket. Nekem nagyon a nyolcvanas évek jutnak eszembe róla. És azt a trükköt alkalmaztam, hogy hátul keresztbe tettem a két övet, így az ellenkező színű övek találkoznak elöl. Vicces, ugye?
Azt megállapítom, hogy nem hiába csatlakoztam egy fogyis társasághoz a minap a facebookon (itt üdvözlöm őket!)...nagyon ott a helyem. :( Sajnos nagyon nehezen megy le a 4-5 kiló, amitől még sovány nem lennék, de legalább kicsit gusztábban néznék ki. De hős vagyok, mert a héten léböjtkúrát tartok, és viszonylag jól bírom. Utána is visszafogom magam. Kicsit utánaszámolok majd a napi szénhidrátom mennyiségének, illetve mozogni is kellene! Igen...a futás mostanában elmaradt! Várom a dorgálásokat!

8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez a tengerészes szett (én csak így hívom)!
    és szerintem így is ööö,guszta vagy. :)

    VálaszTörlés
  3. Óóó, nagyon cukin néztél ki tegnap! Ma én is feka-fehér csíkos felsőben vagyok (igaz sokkal vastagabbak a csíkok, kb. 2,5 centisek), a frissen felhajtott élénk piros mikro kord nacimmal.

    Kíváncsi leszek a hagymaszoknyára, én félek attól a fazontól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van hagymarucim és hagymaszoknyám (ha visszanézel mindhettô volt már rajtm, és egész jól állnak. Én is azt hittem, hogy húúú de kövér leszek benne, de nem. :)

      Törlés
  4. Ez az egyik legcsinosabb összeállításod.
    Igenis, le fog menni az a 4-5 kiló. Így is klasszul nézel ki, szerencsés vagy, hogy némi plusz ilyen jól áll. Ezek után tuti, hogy még csinibb leszel. :)

    Mellesleg megkérdezem: ez a leggings nem látszik át egyáltalán?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem látszik át. Ez a Calzedoniás, ami elül varrva van. Meglehetôsen vastag. :)
      Ami a kilókat illeti remélem lemegy! :)

      Törlés
    2. Köszi, akkor próbát teszek ezzel a "darabbal" :)

      Még szép, hogy le fog menni!!! Hajrá! :)

      Törlés