hétfő, április 16

Így Wampoltam én!

{cipő: reserved | farmer: promod | öv: takko | ing: turkáló | nyaklánc: mácsár andi}

Tegnap megint kinnt voltunk a Wampon a Postbookokkal. Sajnos még a Millenálisra szervezték, így nem szabad ég alatt voltunk (bár az idő miatt talán jobb is), de a következő már az Erzsébet téren lesz! Remélem többen is lesznek, mert megint nagyon kevesen voltak. Ez az unatkozás miatt sokkal jobban zavar, mint az anyagiak miatt!
A szettemről: ha ezt a cipőt még egyszer felveszem valahova, ahol sokat kell ácsorogni, akkor jajj nekem. Ugyanis estére nagyon fájt a talpam. Vagy tök mindegy? Tulajdonképpen 8 óra állás után mindenben fájna mindenem?
Az ing amúgy a legutóbbi turizásom kedven darabja. Annyira jó leheletvékony vászon anyag van.
Amint jobb idő lesz mutatom a többi frissen beszerzett darabomat is!
Erről jut eszembe! Volt valaki Glamour hétvégén shoppingolni? Ki mit vett? Élménybeszámolót kérek!

15 megjegyzés:

  1. Ó, voltam. Majdnem sikerült kizárólag a listámon szereplő cuccokat megvennem. Majdnem:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részleteket! Mi volt a listán, és mi volt a plusz?

      Törlés
    2. Mindenképpen kellett irodakompatibilis rövidnadrág, a tavalyiak nem jók és nem akarok egész nyáron szoknyában járni. Egy szürke és egy fekete jött velem (világosbarnát lőttem a múltkor a Humanában).
      Listán volt még a színes skinny farmer. Sosem találtam olyan színűt/fazonút/méretűt, amit szerettem volna, most megtaláltam egy narancssárga szépséget.
      Fekete és fehér felső is kellett, lettek, persze csajos fazonban, de minimál firlefittyel.
      Ami nem volt listán, de vettem: zöld leggings, lila-szürke virágos leggings, barna postman bag, barna öv (utóbbikra kifogás, hogy nyertem teszveszen egy barna ballerinát és meg kellett ünnepelni :) )
      A többi ruha viszont már tényleg nem az enyém, a páromnak is kellett venni pár dolgot. És nem veszek már a hónapban semmit, ez biztos. (kivéve ha visszanyerem vásárlásom értékét :D )

      Törlés
  2. Én beszereztem pár elég jól kombinálható darabot! Nagyon büszke vagyok magamra! De sok ötletet kaptam tőled is!
    Ma már egy új piros blézerben és piros fehér csikos körsálban feszítek. Ehhez fekete farmer+piros top és fekete boleró van rajtam. A fülbevalóm meg egy piros panyizsuzsi bogyó.
    Meg is dícsértek már! És ezen kívül még jópár szerzeménnyel lettem gazdagabb! De most shopping stop lesz! De mivel jól kombinálhatóak a darabok, talán nem fog annyira fájni!
    Holnap szerintem felavatom az új sötétkék ballonomat és a kék masnis balerinámat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piros blézer nagyon jól hangzik, s a ballon a masnis balerinával is. Azt hiszem látatlanban mondom, hogy jól választottál! :)

      Törlés
  3. Olyan a karkötő, mintha a blúz anyagából lenne. Jól néznek ki együtt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye! Én is már a turiban erre gondoltam, hogy a karkötőhöz menni foga blúz. Nem telejen egyforma a minta, de nagyon hasonlít!

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a blúzod és valahogy ezen a képen még a többinél is szebb vagy:)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÓÓÓ köszönöm..pedig fáradt voltam a fotó készültekor.

      Törlés
    2. egyébként Villőnél a pont, kimondottan arisztokratikus a nyakad íve és a profilod ezen a képen :)

      Törlés
    3. Én nem tudtam volna ezt így megfogalmazni, de igazad van! Hm... arisztokratikus nyak... kislánykoromban mindig ilyenre vágytam:D.

      Törlés
    4. ÓÓó ez a sznob oldalam, amiről eddig nem is tudtam! :D

      Törlés
  5. Cipőügyben én azt vettem észre, hogy ilyen teljesen lapos talpúban mindenképpen megfájdul a talpam egy aktív nap után. Kicsit magasabb sarkúban (3-4cm) pedig nem...

    Kár hogy úúúgy szeretem a lapostalpú cipőket!:)
    Klassz a blúz is!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik ez a felső, amihez remekül passzol a karkötőd és az egész szett most nagyon bejövős.
    Nekem nem fájdul meg igazából semmiben sem a lábam (kivéve ha feltöri a cipő, mondjuk az más fájás), de azt hiszem, ez genetika kérdése (anyukám lábfájós volt, apum nem az, úgy tűnik, utóbbitól örököltem ezt a tulajdonságom), szóval én 90%-ban tök lapos sarkúzok, mert az efféle cipőket kedvelem.
    Glamour napoztam én is picit, igaz csak pénteken tudtam, mert a hétvégén kétnapos rendezvényen voltunk, leginkább a Müllerben vásároltam szét magam, mert édesség, csoki és némi szépségkence mindig jól jön. Az Orsayben olyan felsőt vettem, ami akciós volt, így arra nem kuponolhattam, a H&M-ben egyszerű vékony drapp kardigánt vettem (ez meg kupontalan bolt volt), rengeteg cuccom van és a 20% mínusz még nem olyan kecsegtető ár, inkább megvárom a jún. közepét és akkor zsebelek be féláras "nagyon kell" cuccokat. NAh meg persze a turiban, múlthét kedden is hazajött velem két nyári szoknyácska a Sugárbéli Hádából, ráadásul az egyik már van más színkombóban (az kék-fehér-citrom virágos, az új meg lila-piros-fehér), szóval nem hagyhattam ott. És kiderült, "öv" is járna hozzá, az elsőnél ezek szerint elkeverték, ehhez most kaptam egy piros anyagmegkötőt. :)
    Nekem nem vagy arisztokratikus jellegű ezen a képen, szimplán egy kedves és csini csaj, jó ruhában. :)

    VálaszTörlés