péntek, április 20

Ismét tengerészes

{cipő: stradivarius | szoknya: turkáló | top: terranova | boleró: turkáló | öv: reserved}

Nagyon oda vagyok a tengerészes szettekért. Szeretem a színüket, a stílusukat. Pedig nem vagyok egy vízimádó ember. Valamikor a húszas éveimben elkezdtem utálni a vizet. Gyerekkoromban ki sem lehetett rángatni a Balatonból, már lilult a szám, de én csak mondtam, hogy "nem fázok!" Na most már inkább a parton ülök, és süttetem magam, nézelődök és olvasgatok. Azt hiszem a lusta martóz vagyok. :)
Tegnap azért vettem ennyire nyárias színeket magamra, mert az idő miatt már kezdtem kiakadni, és úgy gondoltam, hogy igenis majd én meghozom a tavaszt! És szerintem meg is hoztam. Már nincs annyira hideg, és ez még jobb is lesz!
Bocsi, hogy az övem kicsit ferdén áll, de a fótós nem szólt, hogy igazítsak (a férjemnek az ilyen dolgok nem tünnek fel! :) Férfiak...!!!
A szoknyámról még pár szót szolnék. Nagyon szeretem ezeket a szabású és hosszúságú szoknyákat. Szerintem kifejezetten jól is állnak ehhez az alkathoz, és bátran ajánlom kicsit húsosabb lányoknak, mert nagyon nőcis alakot csinál. Régebben csak szandival és balerinával hordtam, de rájöttem, hogy magassarkúval, vagy telitalpúval (a képen az van rajtam) is jól mutat.
Nektek tetszik?

7 megjegyzés:

  1. Igen, nagyon-nagyon tetszik! :)
    És annyira cuki vagy a képen, egyébként ember nem mondaná meg soha azt sem, hogy hány éves vagy, olyan fiatalnak látszol.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ezt most nagyon eltaláltad!
    Ez a szoknyafazon nekem is nagy kedvencem. Én csak csípőtől térdig vagyok husibb a kelleténél, de az ilyen szoknyák ápolnak és eltakarnak :) Meg nőiesítenek.
    A ferde öv jól mutat, le a tökéletességgel :)

    VálaszTörlés
  3. Szuperjó, szupervékony vagy benne:) És én aszittem, hogy az öv direkt áll ferdén...
    Nagyon eltalált szett!

    VálaszTörlés
  4. Én is tengerész párti vagyok!
    Ezért ez a szett is kedves nekem,és szuperül áll! Csini, fiatal "tengerész" vagy! :)
    És nekem a tegnapi (csíkos poló + színes öv) is egy modern tengerészes stílus. Ha úgy nautical.... :)
    KÖSZI, HOGY MEGHOZTAD A TAVASZT!!!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés