szerda, április 25

Örök kedvenc

{cipő: reserved | nadrág: promod | póló: jennyfer | zakó: turkáló}
 Hogy mi az örök kedvenc? A zakóm, a cipőm és a pólóm, de legfőképpen a sorozat, amit reklámoz.
Vicces, de későn kattantam rá erre a sorozatra. Azt hiszem kb. 32 éves voltam, mikor az első epizódtól az utolsóig végignéztem az egészet. Alig vártam, hogy hazaérjek a munkahelyemről, és már néztem is... hajnalig (na még egyet..na még egyet) A történetben az a vicces, hogy mindezt férjemmel való megismerkedésem küszöbén csináltam. Nagyon boldog és pörgős szingli éveimet zártam le ezzel a sorozattal. Sokat tanultam belőle a férfiakról és a divatról. Legfőképpen egyet: Bár mindkettőt imádom, egyikkel kapcsolatban sincsenek illúzióim! :) Ugye nem kell kifejtenem? :)


9 megjegyzés:

  1. Azt hiszem kb. 32 éves voltam - wtf???? meg voltam győződve róla, hogy 25-ös éveidet taposod, a képek alapján...nem elírás?:)
    Outfit csini, mint mindig:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes vagy, de nem írtam el. Jelentem 36 éves vagyok! De akkor innentől tagadjak le 10-et?

      Törlés
    2. szerintem annak, aki alapból nem néz ki ennyinek, nem kell semmit letagadnia, legyél rá büszke:)

      Törlés
    3. Már megszoktam, hogy fitalabbnak néznek, gondolnak. Anyósom fél évig azt hitte, hogy a 34 éves fia egy 24 éves lánynak udvarol. mindenkinek el is dicsekedett vele. Mikor kiderült neki, hogy mennyi idős vagyok, elkérte a személyim, mert nem akarta elhinni. :) Utána mondta, hogy ő már nem javítja ki...na szóval Pécs egy része úgy tudja,hogy 24-26 éves vagyok! Nehogy lebuktassatok!!! :)

      Törlés
  2. A bejegyzésnek és mrija megjegyzésének is: :)))

    VálaszTörlés
  3. minden csúcs!
    Én a frizurát emelném ki! Nagyon tetszik az is. Hajpánt???

    VálaszTörlés
  4. Jó ez a sportosabb vonal is! :) Bár lehet, ami nem szoknyás, az nem rögtön sportos egyúttal. A lényeg: csini! És a hajad is nagyon jó, ilyen frizurás képed még nem láttam.

    Valahogy rögzíted ezt a gumis hajpántot? Én is vettem egy párat a DM-ben, ráadásul dupla pántosat, de nekem egy idő után elkezd csúszni a fejem teteje felé.

    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem szeretnénk kérni erről a frizuról is egy "hogyan készült" bejegyzést! :)

    VálaszTörlés