csütörtök, április 12

Születésnapi táska

{miniruha: reserved | nyaklánc: eve | öv: promod | leggings: calzedonia | cipő: deichmann}

Ugyanis anyumtól az egyik ajándékom az volt, hogy megkötötte ennek a táskának az alapját. Megsúgom, egy teljes napomat vette el, hogy összehozzam a táskát, mert nem volt egyszerű eset. Az ötletet Szilvi blogjáról loptam, és természetesen a füleket is tőle rendeltem. Őszintén szólva, mikor elkészült, annyira fáradt voltam, hogy nem is tetszett. De aztán aludtam pár napot rá, és imádom! 
A tegnapi szettem elég furira sikeredett. (A fotókról ne is beszéljünk, mert ez a furi pózból fotózott lett a legjobb.) Valahogy kétségbe vagyok esve reggelente a szekrény előtt. Most akkor tavaszi ruci, vagy még téli...tudja Isten! :)))


6 megjegyzés:

  1. Szia, remélem nem fogsz megharagudni, azért amit írok..Szóval ez a ruha nagyon klassz, de nagyon-nagyon erősít csípőben, szerintem nem előnyös. A táska viszont tetszik, ügyes vagy. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem vagyok egy sértődős típus... És köszi!

    VálaszTörlés
  3. Kedves táska. Szerintem is úgy jobb, ha megírja az ember őszintén a véleményét még ismeretlenül is, hiszen (jobb esetben) nem genyózásból csinálja, hanem ha már követ egy blogot és kedveli a tulajdonosát, akkor elmondja, h szerinte az nem jó.
    Nekem az egész ruci fura, mondjuk a tatyótól nem látom jól. De a "felső része" mell alatt picivel tul buggyos, aztán pocinál meg elég szűk szabásúnak tűnik.
    BEszélek én, aki ma farmerben és gumicsimmában nyomul. :))

    VálaszTörlés
  4. A táska nagyon jó lett! Mintha egy pulcsiból készül volna :)

    Ez a szett most nekem sem a kedvencem, de inkább a cipő miatt: ehhez a ruhához talán valami csinosat/elegánsat/nőciset/hogyismondjam vettem volna fel.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Ana, annyira nagyon nagyon tetszik a blogod!! Anyukám linkelte be nekem tegnap előtt, azóta minden nap olvasgatom kicsit mikor gépnél vagyok, és olyan jó benne a hangulat, a képek, a postbook.. szóval csak így tovább, és köszönöm hogy szereztél néhány vidám percet ebben az esős szürke időben ami nálunk van:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dina! Üdvözöllek az oldalon, és örülök, hogy itt vagy! :)

      Törlés