kedd, április 3

Hétfő! Ezért még számolunk!

{blúz: turkáló | öv:orsay | farmer: promod | cipő: deicmann | táska: saját gyártmány}

Tegnap hétfő volt, és bevallom semmi kedvem nem volt semmihez. Nem tudom, hogy ez mi okozta: a születésnapom, hogy szembesültem az évekkel, vagy csak az időjárás? Mindenesetre reggel majd leestem a bringáról, és megállapítottam, hogy egy vékonyabb kesztyűt elő kell vadásznom, mert szét fog ebben a reggeli hidegben száradni a bőröm.
A szettem is az éljük túl a napot jegyében telt. Nagyon egyszerű és nagyon kényelmes. :)
Nem vagyok egy inges/blúzos típus, mert nagy részét kényelmetlennek tartom, de ez a darab annyira finom anyagú, hogy az egyik kedvencem. Sajnos a puha anyag miatt délutánra így néz ki. Jó gyűrött! Lehetne 3-4 centivel hosszabb, de úgy már tökéletes lenne, így meg csak csudijó. Az övet pár hete vette az Orsay-ben. Már előtte kinéztem, mert annyira tetszett a színe, de első körben lebeszéltem magam róla, mondván nem is tudom mihez felvenni. Azóta rájöttem, hogy csomó nyári cuccomhoz megy, szóval szerintem jó vétel volt. Még sárga és türkiz színekben kapható. És a kis szivecskés, kulcsos figyegő igazán helyes rajta!


Kaptok még egy részletképet, mégpedig a nyakláncomról. A medált már egy éve karácsomra kaptam nővéremtől, csak nem volt ezüst nyakláncom hozzá, a bizsuk meg mindíg elszíneződtek. Most szülinapomra anyutól kaptam ezt a láncot, hogy a kis medáljaimat (van egy csomú ilyen cukiságom) fel tudjam venni. Ugye rájöttetek mit ábrárol a medál? Igen, ez egy TÁSKA! :)))) Vajon miért kaptam ilyen medált?

2 megjegyzés:

  1. Az előző bejegyzésedbe, ahol a táskát először bemutattad, irtad, hogy ha szeretné valaki a szabásmintát akkor elküldenéd. Nekem nagyon tetszik a táskád, és szeretném elkérni a mintát és a fül lelőhelyét, persze csak ha rendelni nem lehet tőled. És elújságolom neked h a napomat a te blogoddal kezdem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy velem kezded a napod! :D A szabásmintát postán tudom küldeni, meg készítek hozzá egy rövid leírást! OK? :)
      Küldd el a postacímed az anaswardrobe@gmail.com címre, ok?
      A fület innen tudod rendelni (meg csodálatos anyagokat is): http://fabtextil.hu/

      Törlés