hétfő, május 14

Búcsú


Mielőtt megijednétek, nem tőletek búcsúzom, hanem a sok rossztól, ami az elmúlt napokban valahogy rámragadtak. Pont úgy mint a felesleges kilók. Hol is kezdjem, és mennyit is mondjak el? :(
Alapvetően vidám és mosolygós emberlány vagyok, de vannak időszakok, amikor összejönnek a dolgok, és nem úgy alakulnak, ahogy azt elképzelem, és ilyenkor hisztizek és kiakadok.
Iszonyú türelmetlen vagyok, és nekem minden tegnapra kell. :) Hú nagyon rossz főnök lennék, mi?
Mint tudjátok, lassan két éve férjnél vagyok, és 36 éves múltam. Igen, jogos a kérdés, miért nincs gyerekünk még. Hát mert.... Kb. fél éve másról sem szól az életem, mint orvos-vérvétel-gyógyszer. Gyerekünk nem lett, viszont ahelyett, hogy fogytam volna most pontosan 10 kiló felesleg van rajtam.
Ezt az adatot tegnap szereztem magamról, mikor is a kutyus mérése miatt (mellesleg megjegyzem ő is hízott) nekem is a mérlegre kellett állnom. Tíz perc hüledezés és hisztizés után beültünk férjemmel a sarokkádba, és lefektettük az újabb szabályokat. Elkezdünk sportolni (na mert mindketten kicsit elhanyagoltuk a testedzést), még egészségesebben eszünk és egyszerűen nagyon-nagyon szeretjük egymást (miközben persze már léptünk egy szintet a gyerekprojektben).
Megjegyzem, hogy a +10 kilótól jobban ki vagyok akadva, mint attól, hogy még nincs gyerekem. Bizonyára azért, mert az előbbi rajtam múlik, az utóbbit meg most már az orvosokra bízom! :)
Ez egy divatblog, és szeretném, hogy az maradjon, csak úgy éreztem, hogy ezeket a dolgokat meg kell veletek osztanom, hogy értsetek mindent! 
Ma reggel már felszívtam magam, és óriási energiákkal indultam a hétnek. És üzenem a rosszkedvnek, a tunyaságnak, a lépcsőnfelszuszogásnak, plusz kilóknak, csalódásoknak stb., hogy Bye-bye!!!!

18 megjegyzés:

  1. Helyes! Ha szükséged van a felhalmozott elméleti tudásomra fogyásügyben, tudod hol találsz :) (Holnap megyek először személyi edzőhöz és már most rettegek hogy kettő perc után beközlöm, hogy inkább igyunk egy sört :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer rángass el zumbázni! :)

      Törlés
    2. Kedves Anna!! Sok sok kitartás Neked! Mi már két éve prbálkozunk a babával, egy éve orvosokkal együtt, most vagyok túl egy mandulaműtéten is. A súlyomról meg inkább ne beszéljünk :) Fontos, hogy találjatok olyan dolgokat a kedveseddel, amik boldoggá tesznek és a közös testedzés egy nagyon jó döntés. Én zumbaoktató lettem ez idő alatt, a férjemmel zenekart csináltunk. Nem mondom, hogy nincsenek rossz napok, de sokkal jobban viselhető így minden. Úgyhogy sok sikert Neked/tek is!! :) Ági

      Törlés
  2. Szorítok Neked, hogy mindkét célod teljesüljön! :-) És lécci ne ijesztgess! :-) Szeretem a blogodat, bár még nem írtam hozzászólást eddig, de kíváncsian várom mindig az újabb ruha variánsokat. A plusz 10 kiló pedig a képeid alapján egyáltalán nem vészes. Lehet, ha piszkafa-sovány lennél nem is lenne érdekes a blog. Így jobban magunkénak érezzük. Érezd jól magad a bőrödben, jó??? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na de legalább kommenteltél! :D
      Anyukám nagy mondása: pitbullból nem lesz agár, szóval nyugi...és soha nem leszek piszkafa! :D
      Annyit akarok fogyni, hogy jól érezzem magam a bőrömben....mert ez most annyira nem megy! :(

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Kitartás a baba-projekthez! Habár ez divatblog, azért jó néha Rólad is olvasni, hogy mégis "mi van a ruha mögött" - vagy alatt vagy valami olyasmi.

    VálaszTörlés
  4. Egy pillanatra megijedtem ám!
    Mostanra már rutinos blogolvasó vagyok és meg kell, h állapítsam, mindenkinek igénye van (csak kinek picit jobban, kinek kevésbé) arra, h néha valami személyesebbet is halljon a követett személyről. Talán azért, mert ettől őt is ugyanolyan hétköznapi embernek érezzük, hirtelen eszünkbe jut, h neki sem csak móka-kacagás-boldogság az élet. És még inkább szívünkbe zárjuk.

    Nagyon drukkolok az elhatározásnak (pedig én azóta is lestem a patak mellett futó alakokat, hátha egyszer elkaplak bennetek és másnap majd vigyorogva írhatom itt a blogon), és persze a babaprodzsektnek is. (BEvallom, utóbbinak még jobban, mert az én prioritási listámon előrébb áll, mint plussz/mínusz 10 kiló). Tudtommal vannak bizonyos gyógyfüvek is, melyek segíthetik ennek vagy annak a fázisnak az eredményességét.
    A sarokkád pedig jól hangzik, irigykedem (bár ha jól sejtem, ti is némileg átrendeztethettétek a fürdőt érte).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma már láthatsz a patak mellett! Igérem! :D
      Fekete jogging alsó és nagyon mintás kapucnis felsô...és egy nagyon lihegô férj! Ezek az azonosítóim! :D

      Törlés
  5. Persze, hogy sziven vágja az embert, ha +10 kg van rajta. De egész biztos a baba projekt miatt is szedtél fel pűr kg-t. Szerintem ne stresszelj evvel. Egyszerűen érezd magad jól. A mozgás és a kaja odafigyelés biztosan meghozza a hatását. Aztán amikor jól lefogysz, majd elkezdesz hizni a baba miatt :) Kivánom minnél előbb teljesüljön a kivánságod. Az ember (mint én is) nem is tudja milyen szerencsés, hogy minden probléma nélkül lett gyereke, nem is. Pedig milyen későn kesztük mi is. Én 38 éves voltam amikor a fiam született.
    Szóval fel a fejjel.
    Szeretem olvasni a blogodat, olyan friss, vidám. És tényleg jó, hogy nem vagy piszkafa!

    VálaszTörlés
  6. Hát én vagoyk akkor a kivétel, azt hittem, búcsúban jártatok és valami ringlispíles összeállítással jössz... kiváncsi voltam.
    De ez még jobb bejegyzés volt. :) Én is szorítok mindkét projekthez, biztos, hogy jó dolog lehet majd a lányodnak lenni:).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen öt percig röhögtem...és olyan kedvet kaptam a ringlispirezéshez! :D

      Törlés
  7. Hasonló cipőben járok én is! Ugyan rajtam sokkal több felesleg van, de már kb 2 hónapja megkezdtem az életmódváltást, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben még úgy is, hogy baba továbbra sincs:) Úgy gondolom (vagyis inkább remélem), hogy majd akkor jön, ha én is jól érzem magam a bőrömben és egészségesebb is vagyok!
    Kitartás neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha gondolod privátban is megoszhatjuk az "állást" egymással. Már ha van kedved egy hasonló cipôssel csevegni!
      (ganna76 kukac gmail.com)

      Törlés
  8. Egy kalappal mindkét projekthez! :)
    Gondolom hormontartalmú gyógyszereket kaptál, ebben az esetben nem meglepő a + 10 kg.
    Sajnos nekem is vannak hormonális problémáim, bár ezekre csak a 3. terhességem során derült fény... amikor is kijelentették, hogy igazából nem is lehetne gyerekem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítólag nem hormontartalmú gyógyszert kaptam...de ki tudja már.... :(
      Ja és nem meglepô? Én azért meglepôdtem! :(((
      De most nagy az elhatározásom!

      Törlés
  9. Szia Anna!
    Én már ugyan egyszer (legalábbis így emlékszem) írtam a plusz kilókról, hogy tessék leadni, menni fog. Ha többedszeri elhatározással, akkor is menni fog, és kész!
    Pár hét múlva mi is Zuglóban fogunk lakni, és ott szándékozom folytatni a futást, amit újra kezdtem a férjemmel...hátha... :)

    Baba? Jönni fog, amikor úgy érzi, hogy jönnie "kell". Most a fogyásra figyelj, az jó közérzetre. Adj magatoknak mondjuk 1 évet (ez talán belefér igaz?), hogy erre szánod a gondolataidat. A "csodák" akkor történnek, mikor az ember nem is számít rájuk. :)

    Drukkolok, és remélem összefutunk! :)

    VálaszTörlés
  10. Úgy látszik, hogy tegnap az egy ilyen nap!
    Én nagyon szeretem a blogodat és nagyon sok erőt és inspirációt merítek belőle. A tegnap címre én azt hittem, hogy azt fogod bejelenteni, hogy mostantól baba-mama blogot vezetsz, mert már jön is a baba.
    Amúgy én kifejezetten azt imádom, hogy nem vagy PISZKAFA. Én sem vagyok az! ÉS anyukád mondása egyszerűen csúcs! IMÁDOM!
    Valószínűleg a vonatos sem véletlenül a párnás az első osztály! :) A férjednek meg bejössz bármilyen úszógumi is van rajtad. Persze értem, hogy magadért akarnál fogyni. Én is! Csak ha rossz kedvem van és stresszes vagyok,akkor sajnos minden erőfeszítésemet feladva nassolok...
    Komolyan, mióta a blogodat olvasom, sokkal jobban tudom variálni a ruhatáramat! És remélem hamarosan együtt tologatjuk a babakocsit a Rákospatak mellett vagy együtt futunk a babakocsik mellett!
    Csak így tovább... Szeretném látni a korall szoknyát és egy pöttyös blúzt meg talán a masnis magassarkút! Imádnám az a szettet is! HAJRÁÁÁ mindenben!!!! :)

    VálaszTörlés