szerda, május 2

Díjat kaptam


Hát még sohasem kaptam díjat! Mármint blogdíjat! És nagyon örültem neki. :)
És nagyon köszönöm Mrijának a díjat!
Akkor a mai bejegyzésem erről fog szólni, mert tulajdonképpen ez egy elég komoly feladat is egyben.

Szabályok:

1.) Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 2oo követője van és add át a díjat.
2.) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.

3.) Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
4.) Oszd meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.

 
A választott blogjaim:
 
Oti a tánctanárnőm, aki jelenleg 1,5 gyerekkel van otthon. Első terhességekor kezte a blogot. tetszett, ahogy leírta a dolgokat, mert utánanézett a biológiai háttérnek is, de érzelmekről is szólt. Mindíg szívesen olvasgatom őt, mert nagyon cukin nevelgetik a kis Odettet, aki egy tündéri kiscsaj! És lassan jön az öcsikéje! Várom az újabb kalandokat.

Imádom Zita műveit. Nagyon inspirálnak. A kötött bábúitól egyenesen odavagyok, hogy a hímzett táskáiról ne is beszéljek! :)

Annával nem csak a nevünk egyezik, hanem még sokminden. Sajnos még nem találkoztunk élőben, de bizti órákig tudnánk dumálni, mert a leveleinkben nagyon egy hullámhosszon vagyunk. :) És hát a baglyok, amiket csinál! Olyan édik..... :)

Gyors vacsoraötletek egy nagyon szimpatikus anyukától, aki három lányt nevelget.
Szerintem mindenki talál a foga alá való rapid vacsit! :)

Nem is tudom hogy akadta Réka oldalára...azt hiszem a facebookon keresztül. Nagyon szeretem a képeit. Az egész blognak olyan könnyed és légies hangulata van, hogy ha bekukkantok, mindig 5 kilóval könnyebbnek érzem magam! :)

Öt dolog amit még nem tudhattok rólam:
 
1. Szeretek sírni. Nem szomorúnak szeretek lenni, hanem néha sírni szeretek egy nagyot. Ezért nézem pl. a Nagy házalakítás műsort. Annak a végén van, hogy zokogásba török ki! :) Persze mindezt csak akkor csinálom, ha a férjem nincs otthon.

2. Gyerekkoromban állatorvos szerettem volna lenni. Aztán megtudtam, hogy mit csinál egy állatorvos (lovakkal, tehenekkel) és kicsit megijedtem. De az állatok iránti szeretetem és tiszteletem megmaradt.

3. A férjem egész egyszerűen csak Annának hív. Nem szokott becézni, de van egy tőle kapott nevem, amit nagyon szeretek, mert szerintem kifejezi azt, hogy milyen is vagyok. Ez pedig nem más, mint a Kis Dög. Imádom! :D

4. Arcfelismerő problémáim vannak. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy simán elmegyek celebek, sztárok mellett az utcán. A férjem ezen nagyon jól szórakozik. A legdurvább sztorim a szomszéddal volt, akivel elbeszélgettem, majd István felvilágosított, hogy egy viszonylag ismert együttes énekese. :D

5. Csak a kutyám vette fel a férjem nevét. :) Így most őt Földvári-Papp Biankának hívják. (A Papp név attól a fiútól származik, akitől kaptam Biust!)



5 megjegyzés:

  1. Jót sírni én is szeretek, de csak akkor, ha katarzis miatt van :) A Kis Dög sokkal jobb, mint Macikám és Nyuszikám, ahogy minden második ember hívja a párját. Jó volt olvasni Rólad néhány személyes dolgot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nem volt túl személyes, amit megosztottam. :)
      És igen a nyuszika és macika nagyon negédes....

      Törlés
  2. A Nagy házalakításon tényleg nagyon jókat lehet sírni. Bár nekem más megható riportokon (pl: Naplóban néha) is nagyon jól megy. :-)

    VálaszTörlés
  3. Én sem kaptam még sosem blogdíjat, ezúton is nagyon köszönöm!!! :D Öröm tudni, hogy aki betéved hozzám, jól érzi magát nálam;)
    Tényleg nagyon köszönöm!
    És nagyon jó volt olvasni Rólad, bár én eddig csak a postbook-kal kapcsolatban "ismertelek":))))

    VálaszTörlés
  4. Jaj de kedves vagy. Micsoda meglepetés. Jöttem megnézni a legújabb szerelésed erre a díjba ütköztem. Ráadásul a mostohagyerekemet tüntetted ki, a másiknak, a családi blognak már 200-nál több követője van, ezt a kis gasztro blogot meg még senki nem értékelte...

    Köszönöm.

    Egyébként pedig teljesen magam alatt vagyok, mert 3 turiból jöttem ki üres kézzel és halál fáradtan, mert nem volt senki velem aki rábeszélt volna egy egy darabra vagy helyettem meglátta volna a kincseket. Kisorsoltátok már hogy kit kísérsz el egy bevásárló körútra? Hátha..

    Postbookról sem feledkeztem meg...a Margitszigeten szoktunk május közepén egy hármas névnapi pikniket tartani a lányaimmal, addigra így vagy úgy beszerzek egyet a legnagyobbnak.

    Ági

    VálaszTörlés