szombat, május 12

Miniszabi

Kép innen

Igen, tegnap miniszabin voltam. :) Akik a facebook oldalamat nyomon követi, ott a kezdeti képeket láthatta.
Na hogy is volt a tegnapi nap? Elég korán keltem, mert 8:00-kor már a fodrásznál ültem. Előtte a McCafféban ittam egy finom szójatejes latte macchiátót és ettem egy sajttortát. Fodrász után rohantam az Árkádban, ahol két facebookos barátnőmmel találkoztam, és a Joy kuponjainkat próbáltuk levásárolni. Fél négyig értem sajnos csak rá, és ez nagyon kevés üzletre volt elég, de így legalább nem vertem magam adósságba! :D Na hogy miket vettem? 

Férjem kapot két pólót (Reserved) és egy farmert (Mustang). Férjem pólómániás egész komoly gyűjteménye van, szeretem ezt még tuningolni. A farmert nem fotóztam le, mert egy egyszerű sima fekete farmer (férjem nem egy variálós típus), de nem lehetett nem venni egy újat belőle, mert 4500 Ft-ot spóroltunk a kuponnal!

Magamat (vagy a férjemet???) megleptem egy cuki rózsaszín fehérneművel (C&A).

Vettem egy rakat vékony övet (rögtön két garnitúrát, mert a barátnőmnek is vettem - aki mellesleg pont most küldött sms-t!)

Vettem egy menta színű nacit (Camaieu). Húúú ez a nagy kedvencem most! :)

 
És végül vettem egy farmerrucit (Thibo). 

Shoppingolás után rohantam haza, mert estére vendégeket vártam. Méghozzá 6 db 16 éves lányt, akik nálam "húzták" meg magunkat a buli előtt és után, ahová mentek. Ilyenkor óriási sminkelés és ruhapróba megy ám...amiken én jókat röhögök, mert jajj de jó lenne újra 16 évesnek lenni, és jajj de jó hogy már férjnél vagyok, és nem kell ennyit macerálnom magammal! :))))

Lányok a végén engem is kifestettek, csak hogy nehogy megússzam! :)
Íme egy nagyon fáradt tekintetű kép (ugye nem csodálkoztok egy ilyen nap után), ami kb. éjfélkor készült rólam. Láthatjátok a csoda hajamat, a sminkemet és az új nyakláncomat, amit a barátnőm készített nekem! :) És a nagyon eltorzult fejemet! :))))


Iszonyú hosszú nap volt (lányok hajnal 5-kor értek haza), de nagyon jól esett végre egész nap csak szórakozni, és magammal foglalkozni! Nagyon sok energiám lett! :))))



1 megjegyzés:

  1. Anna, jó ez az új séró. Bár most egy ideig nem láthatunk kontyos frizurát, ugye? :)

    16 éves lányok armada? Nem semmi lehetett! Igazán rendes vagy, hogy befogadod őket :)

    VálaszTörlés