szerda, szeptember 19

Át kell állni!

{felső: turkáló | leggings: calzedonia | nyaklánc: eve | cipő: deichmann}
 Miután tegnap vacogva mentem haza, eldöntöttem, hogy fel kell fognom, vége a nyárnak. Meg kell barátkoznom a harisnyákkal és hosszú nacikkal. Ezt a leggingset pár hete vettem, mert tudtam, hogy egyszer lesz még hűvös is. Nagyon tetszenek a gombok az oldalán, és nem legutolsó sorban az, hogy finom puha anyagból van. A lila lebernyeget még nyáron vettem. Nem színem a lila, de ennek a szabása elfeledteti velem, hogy annyira nem szeretem.
Amúgy technikai okok miatt ma azt a szettet hoztam, amiben épp vagyok. Szóval most úgy kell elképzelnetek, hogy ebben ülök itt a gépnél. Sikerült? :)
cipő és naci közelről :)

15 megjegyzés:

 1. Nagyon nagyon csini vagy!!!!

  2 technikai kérdésem van.
  - Nem esik le a sarkadnál a cipő? Nekem kettő ilyen éktalpúm is van és valahogy nem kényelmes, mert klaffogok benne, pedig direkt egy számmal kisebbet vettem..
  - zokni vagyis harisnya van rajtad ill. a leggings alatt vagy mezítláb bújtál a cipőbe?
  :-))

  Ági

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel brinyóval járok, így sokat nem csattogok benne. De mindjárt ki kell mennem a boltba és tesztelem.
   Egyenlőre mezítláb vagyok benne. :)

   Törlés
 2. Nekem ez a szett most inkább fura, mint csini: se a lebernyeg, se a gombos nadrág nem tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sejtettem, hogy lesz olyan, akinek nem jön be! :D De hát az öltözködés ilyen műfaj! :D

   Törlés
 3. Nekem viszont nagyon tetszik! Ilyen naci nekem kell!!Nem vennél nekem aztán postázod? :-)) Horgolok cserébe sapit..na????

  VálaszTörlés
 4. Bögyös macaaaaa! :D (remélem, vagyunk már olyan viszonyban, h ezen te is tele szájjal vigyorogsz!;))
  Amúgy nekem bejön a szett, annak ellenére, h én magam nem venném fel ill. a lebernyeg színe se a kedvencem, de mégis tetszik, csini vagy benne nagyon.
  A leggings pedig cuki, lehet, h én is zsákmányolok egyet! Örülök, h átálltál, épp időben. ;) Mi lett a tegnapi szettel, h lemaradunk róla?

  Én épp odavagyok, mert extra közbeszerzési pályázunk és azt mondták, h este 8-9-ig itt kell ülnöm az irodába, ám én úgy öltöztem, h du. 4-5kor megyek haza. Szóval nem öltöztem szanaszét magam...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jelzem, még mindig az irodában időzöm. :/ De már úton értem az ember, igaz még nem vagyunk kész. Képzavar.

   Törlés
  2. Vagyunk olyan viszonybam....ja és nem dicsekvés képp, de nincs rajtam melltartó! :D
   Mikor végeztél???

   Törlés
  3. Köszi!
   :DD Akkor veled nincs úgy, h kaki időben még a boltba leugráshoz is veszel magadra melltartót, mert az is egy réteg és úgy még véletlenül se kell álló bimbóval tölteni azt a 10 percet?! Én abszolút ezt az elvet vallom. Illetve hűvösebb időben dekoltált felsőt sem vagyok hajlandó magamra venni, mert fázna a dekoltázsom. A sállal betakarás meg nem az igazi. (Most jövök rá, h szörnyen rigolyás és öregasszonyos lettem így 29 évesen az elmúlt pár éveben e téren, mi lesz velem 10 év múlva?! Csak garbóban és vastag harisnya vs. farmer kombóban közlekedek?!)
   Azt egyelőre csak neked merem elárulni, h ma bár a szokásostól is később indultam a melóba (negyed 11kor) de annyira beparáztam a redőny mögött fújó orkántól és a korábbi esőcseppek kopogása végett, h felvettem egy vékony, üvegszálas harisnyát a farmernacim alá. :DDD de melegem volt és van itt bent is, úgyhogy lehet, h leveszem. :DD

   23:11-kor szálltam be az irodai liftbe. De ma már lesz eredményhirdetés is, mondjuk nem a mi cégünk, a főnököm tesójáé, de azért naaaaaaaagyon drukkolok nekik. :)

   Törlés
 5. Hihi, nekem is a dekoltázson akadt meg a szemem :-)
  Szerintem csini ez a szett, nekem tetszik! Hétvégén turkáltam egy csíkos tunikát, kell vennem egy leggings-et is hozzá
  Nekem is ilyen cipőm van (barnában és pirosban is :-) - de még nem avattam fel, holnap talán én is átállok már

  VálaszTörlés
 6. Szerintem szuper a tunika és a leggings is (kár hogy itt nincs semmi ilyen jó üzlet :-( ) és nagyon jól áll ez az összeállítás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam hamarosan nyílik a bolt! Szóval akár beszerezhetsz jó cuccokat is! :D

   Törlés