kedd, szeptember 11

Kérdések a szekrény előtt - FELHÍVÁS


Minap kérdeztem tőletek, hogy hozzám hasonlóan – aki más napi outfit bloggerek oldalait kutatva ötletek merít – loptatok-e ötleteket tőlem. Senki nem válaszolt határozott igennel (pedig tudom, hogy volt ilyen – hihihi) , de nagyon sok pozitívumot hallottam tőletek. Illetve egyik kedves olvasóm a következő ötlettel állt elő:

"Ezt a szettet látva fölötlött bennem a gondolat, hogy holnap én is csinosabban öltözök fel (szoknya, vagy ruha) és eszembe is jutott a kis fekete alapon fehér pöttyös muszlin ruha, amilyen neked is van. Hirtelen felindulásból vettem azt a ruhát, aztán meg is bántam. Viszont miután megláttam, hogy Te színekkel és/vagy kiegészítőkkel milyen jól feldobtad megjött hozzá a kedvem, hogy én is felvegyem. Ezt tovább gondolva pedig támadt egy ötletem. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki utólag megbánja 1-2 ruhadarab megvásárlását. Te segíthetnél rajtunk. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha küldenénk fotót az adott ruhadarabról (vagy esetleg felvéve) és Te adnál pár ötletet hogy mivel lehetne kombinálni vagy milyen kiegészítővel lehetne feldobni. Mit szólsz?"

Elsőre  szóhoz sem jutottam! :D Na jó ez csak vicc volt. Teljesen átérzem azt a jelenséget, mikor az üzletben megvett ruhát próbálom egy szettnek a részeként felvenni, de valahogy semmihez sem passzol. Volt, hogy egy szoknya 2 hónapig állt árcimkével együtt a szekrényben, mert akárhányszor fel akartam venni, azt gondoltam, semmi nem illik hozzá. Aztán pár percig kutakodtam a neten hasonló típusú szoknyák után, és több hasznos ötletem is lett! Azóta az egyik kedvenc szoknyám lett! (Fel is veszem valamelyik nap!!!)

Akkor most kaptok egy feladatot:
1. Keressetek a szekrényetekben olyan ruhát, amit nem hordtok, mert úgy érzitek, semmit nem tudtok felvenni hozzá.
2. Fotózzátok le (ágyon vagy szőnyegen) kiterítve. (Plusz fotóként magatokon is lefotózhatjátok, csak hogy látszódjon, hogy bő, vagy szűkebb fazonban áll rajtatok)
3. Küldjétek el nekem a fotót egy levéllel, amiben leírjátok, mi a problémátok a ruhadarabbal (Pl. Milyen kiegészítők illenek hozzá, Milyen ruhadarabokkal vegyem fel? Milyen cipő illik hozzá? Milyen színekkel kombinálható?)

2 megjegyzés:

  1. ez nagyon jó, mindenképp küldök majd egy-két képet amikor lesz időm :) Köszönjük a lehetőséget ^^

    VálaszTörlés