szerda, szeptember 26

Szerintem jobb

{blézer: turkáló | ruha: turkáló | táska: corvin center | cipő: deichmann}
Ezt a ruhát tavasszal már felvettem, és nem aratott kirobbanó sikert. Szekrényemet rendezgetve előkerült, és megint beleszerettem a színeibe, fazonjába. Gondoltam, hogy csinálok belőle egy nőcisebb, őszies szettet, hátha ti is megszeretitek. Nálam most nagyon nagy szerelem lett. Szerintem a cipő és a zakó nagyon illik a rucihoz. És a táska – amit a megvétel után 1 hétig gyűlöltem – egyre jobban a szívembe lopja magát. Szerintetek is szuper kis szett lett, vagy még mindig "nemszeretem" kategória?

12 megjegyzés:

 1. szerintem határozottan jobb, de a blézer nélkül valószínűleg továbbra is teltebbnek mutat mint amilyen vagy. Nekem ennyi volt vele a problémám:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van! Azért jó ez a szett, mert a blézer nagyon is a része! :D

   Törlés
 2. Nekem nagyon tetszik, de még jobb lesz vastag harisnyával. Nem akarlak bántani, mert nagyon sokat változtál, de a térded fölötti husit nagyon kiemeli. Persze... bagoly mondja...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem bántasz! A husikáimmal tisztába vagyok... :D
   A térdemet meg hagyjuk...annyira utálom.... pfff...

   Törlés
 3. Nekem nagyon tetszik, szerintem határozottan őszies darab.
  Ezt a szettet látva ismét elkap a menjünk turkálni csini rucit érzés
  (nincs hozzá elég türelmem és ritkán találok magamnak tetsző darabot - akkor viszont nagyon boldog vagyok a szerzeményemmel :-)

  VálaszTörlés
 4. A minikkel kapcsolatos véleményem tudod, úgyhogy nekem most is csak egy picit tetszetősebb a szett. Emlékszem a régire is, most, h belinkelted, de nem akartam leszólósat kommentelni, így inkább nem nyilvánítottam véleményt.
  Túl sok jó cuccod van, ennyi a hiba! :)

  Amúgy én is térdfóbiás vagyok, hiába hordok 36os méretű dolgokat szintén túl sok a husi (vagy inkább zsír?) felette, nem érzem esztétikusnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az én térdeimmel talán az a baj, hogy iszonytatóan rossz kislány voltam, és folyamatosan sebes volt.... :)

   Törlés
 5. Jobb így blézerrel, a cipődet pedig továbbra is imádom. Nekem kicsit a hajpánt bántja a szememet.
  A térd dolog érdekes, mert a sajátom nagyon zavar, nálad viszont fel se tünt, szóval lehet hogy elnézőbbnek kellene lennem a saját térdeimmel :-). Ugyanúgy ahogy nekem nem tünt fel a tiéd, szerintem másnak se szúr szemet az enyém.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden nőnek van valami, amit nagyon utál magán. Ez avalami persze senki másnak nem tűnik fel! :D

   Törlés
 6. Szerintem csini összeállítás, báááár Neked határozottan jobban állna ha a ruha 10 centivel hosszabb lenne.
  Viszont egy dolgot nem értek: hogy vehettél meg egy olyan táskát, amit utána egy hétig gyülöltél?!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ÓÓ hát ez a táska dolog nagyon furi nálam. Szerettem volna egy táskát, amilyet a neten láttam. Olyat persze nem találtam. Aztán volt ami tetszett, de nagyon drágának találtam. Aztán megláttam ezt, és azt gondoltam, hú de szuper, mert ez jó lesz szürkéhez, meg barnához is! (Na ugye akkor már úgy voltam, hogy valamit veszek!) Aztán másnap megláttam, és kiakadtam, hogy ezt a ..art hogy vehettem meg. Aztán hűvösebb lett, és a hűvösebb napok szettjeihez nagyon passzolt a táska. Hááát röviden ennyi! :D

   Törlés
  2. Èéééértem... :-D Elsöre csak pislogtam, mert én tényleg csak akkor vásárolok, ha valami nagy szerelem.

   Törlés