kedd, szeptember 4

Második esély

{ruha: turkáló | nyaklánc: rossmann | cipő: berska}
 Azt mondják mindenki megérdemel egy második esélyt. Még egy ruha is. A legutóbbi alkalommal kicsit leszóltátok ezt a ruhámat. Megjegyzem teljesen jogosan, mert a lapos papucs és leggings nem volt jó választás hozzá. Hétvégén a barátnőmmel turiztam (újabb esküvő projekt...ígérem írom a részleteket), majd otthon a szekrényemben kutakodtunk, mikor ráakadtunk erre a ruhára (nem kupi van a szekrényben, csak olyan sok ruha, hogy nem látszik a fától az erdő). Anno erre a ruhára pont a barátnőm beszélt rá, és szombaton szomorúan konstatálta, hogy leszólták ezt a rucit, ami olyan cuki. Ekkor megígértem neki, hogy a ruha kap újabb esélyt. Kapott egy szép és szexi magassarkút és a leggingset elfelejtettük. Így kapott ez a ruha még egy esélyt, amit azt hiszem jól kihasznált. És a szettet neked ajánlom, Magdi! :))))) (...mert tudom, hogy olvasod!)

13 megjegyzés:

 1. Szia! Ennél jobbjaid vannak, ez nem áll jól, szerintem nem előnyös. Az újabb szerzeményekre viszont kíváncsi vagyok! :o)
  (Egy eddig csöndes olvasód)

  VálaszTörlés
 2. Na, ez pont jó lenne pólóból nyaklánc projektnek :) Vagy szétvágni derék résznél, és a szoknyát külön hordva szoknyaként?

  VálaszTörlés
 3. óóóó, nem emlékeztem, h ilyen fikagép módjára mondtam meg a véleményem, bocsi. :/ irulok-pirulok, de azért a lényeggel egyetértek.
  ebben az összeállításban már sokkal jobban áll, de Áginak teljesen igaza van, annyi sokkal jobb szetted van, ilyen inkább az annyira nem előnyösek mellőzésére szavazok. ;)

  cuki és egyben szexi ez az oldalra pakolt haj!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ilyen esetben, szóval az esetben szó maradt most ki. kell nekem 3x átfogalmazni?!? :DD

   Törlés
 4. Akkor sem adom fel! MEG FOGJÁTOK SZERETNI! Így, vagy úgy! :)))))

  VálaszTörlés
 5. Ami a számból vette ki a szavakat. :-)
  Ági

  VálaszTörlés
 6. Második esélyt megérdemelte,és jobban is teljesített. Szoknyaként nagyon tudnám szeretni! Jól látom, hogy tüll ficeg ki alóla?
  Felsőrész az jó lesz a lánc projektre!
  Támogatom az előttem szólókat!

  VálaszTörlés
 7. A ruha nagyon tünci, tényleg, de továbbra is úgy gondolom, hogy jobb csaj vagy más ruhákban.

  VálaszTörlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 9. Eddig még csak csendben figyelgettem a bejegyzéseid, de most úgy éreztem el kell mondanom, hogy nekem személy szerint nagyon tettszik a ruhácska, és naggyon jól áll rajtad!:) Nekem biztos fájna a szívem szétszabdalni... Esetleg ötletnek nem lett volna rossz egy övecske hozzá :)

  VálaszTörlés