péntek, október 5

Doktor úr dicsérete

{blézer: camieau | póló: tezenis | nadrág: reserved | cipő: deichmann}
 Tegnap orvosnál voltam, aki megdicsérte az ékszereimet (itt üzenem Mácsár Andinak), és hogy mennyire passzol a blézeremhez. Pedig reggel kicsit elkeseredtem, mert a fejemben a szett jobban nézett ki, mint rajtam. De most a képeket nézve elégedett vagyok! :)
Ma új árukészlet van a kedvenc Nagy Lajos király úti turimban....majdnem ellenálltam a kísértésnek, de kolléganőm rágja a fülem. Mit tegyek??? :(((

15 megjegyzés:

  1. Fiam, jövő héten meg Glamour hétvége, ezt tartsd szem előtt!:))))

    VálaszTörlés
  2. :-))nagyon jó ez a hozzászólás...szóval..attól függ mennyi pénzed van és mennyi hely a szekrényedben(ez utóbbiról tudom, hogy semmennyi)...és már régóta mondani akartam ahhoz a bejegyzéshez, hogy mivel mosol és miért nem látszik a mosás a ruháidon..no én megmondom neked, hogy nem a mosóporon vagy a teregetési technikád miatt van ez..hanem mert annyi ruhád van, hogy nagyjából húsz évente kerül ugyanarra a sor..:-)))

    VálaszTörlés
  3. Még jó, hogy szerettek engem. :((((
    Amúgy pont ezt a gatyámat azért nem szeretem már annyira, mert annyit mostam, hogy kilazultak a farmer rostok! :(
    Amúgy most nagyon spórolnom kell, mert van egy projektemn ami most kicsit több pénzt visz el! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anna, szerintem ezt nem bántásnak írta Ivett (a másik nem tudom, ki volt, aki bántott) - bár nem kérdezted a véleményem. Nyilvánvaló, hogy ha 5 db felsőd lenne, nem lenne hosszú életű az öltözködős blogod. Ha valaki leírja, hogy sok ruhád van, az nem jelenti azt, hogy az illető rögtön rossz szemmel néz Rád - ez csak egy ténymegállapítás volt.

      Törlés
    2. Én nem is vettem bántásnak. Vicces reakciónak szántam, amit írtam, de ha nem így vették, akkor most kérek BOCSÁNATOT! Én tudom, hogy sok ruhám van.... Ne kérjétek, hogy számoljam meg őket! :D Most mikor azt a "pár" rucit, amit selejteztem, majd fotóztam...és volt aminek már 50-es sorszáma lett...ááááá....
      Szóval semmi okom sértődni...Ivettre meg pláne nem! :D

      Törlés
  4. Anna nem értelek...ha nem szeretnénk egy sort sem írnánk ide...csak ismerünk (valamennyire). Na ha spórolós időszakod van akkor még mindig választhatsz..turi vagy glamour hétvége..kettő együtt már húzós!

    VálaszTörlés
  5. Turi, és csak annyi ruhát vehetek, amennyit eladtam eddig! OK? :D
    Én is szeretlek titeket!

    VálaszTörlés
  6. Én nem ismerlek, de kedvellek! Egy nőnek sosem lehet elég ruhája, mindig vannak olyan darabok, amik hiányoznak, illetve olyanok, amik már nem tökéletesek. Ezeket pótolni kell. Én is szeretnék sokat turizni, se sose jutok el.. Úgyhogy helyettem is légyszi!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te turizhatsz nálam! :D

      Törlés
    2. Igen, írtad, hogy nyitsz egy "webshopot", de nem tudom ez elérhetőséget.

      Törlés
  7. Egyébként pedig nagyon klassz ez a blézer, én is gondolkodom egy piros zakón. Meg egy királykéken.Meg szemhéjpúder palettán, és ecseten,és laza tunikán....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://anaswardrobe.blogspot.hu/p/anas-shop.html

      Törlés
  8. Én nem tudtam ellenállni, úgyhogy ma voltam a Duna Plaza-ban lévő Háda-ban. De csak kevés dolgot vettem, mert célirányosan meleg pulcsit kerestem. Szóval ha van olyan holmi (van olyan holmi?) :-) amire esetleg aktuálisan szükséged lenne, szerintem engedj a csábításnak. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Munka ügyből kifolyólag a Nagy Lajos király úti Zugló 1-es postára kellett mennünk...betértünk a Hádába is! Ma volt teljesen új árukészlet...és óriási káosz! Még jó, hogy csak 1 órát voltunk ott! :) Na persze akadt egy-két jó cucc! :D

      Törlés
  9. Ma én is piros felsőben és farmerben voltam :))))))))))) Szóval jó a cucc ;)

    VálaszTörlés