szerda, október 17

Nem tetszik!

{top: takko | blézer: turkáló | farmer:: promod | ékszer: eve | cipő: deichmann}
Nagyon nem tetszik ez a szettem. próbáltam szürke-barna kombinációt csinálni, ami nagyon megtetszett az őszi ajánló bejegyzésemben, de ez nagyon nem tetszik. A farmer kövérít, meg is áztam..és olyan semmilyen lettem. Na most nyugodtan kritizálhattok! :)
Nektek is van olyan, hogy megálmodtok egy szettet, és rosszul sül el?

5 megjegyzés:

  1. Tényleg olyan semmilyen..vagy legalábbis nem Annás...de ha színesebb lenne a kiegészítő akkor az feldobná. a farmert nem tudom kritizálni, a törpe elnyomta a monitoromat, most minden torz nekem.:-)

    VálaszTörlés
  2. Viszont őszinte, és ez tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem csak a farmerral van gond. Esetleg valami érdekes szabású antracit szoknyával? Amúgy én rájöttem, hogy a nagy seggem előtérbe helyezem, amikor ilyen szabású farmert magassarkúval veszek fel.

    VálaszTörlés
  4. nem jó szabású a farmer, az a baj (igaz sztem egy sötétebb kék jobban mutatna ezekkel a színekkel). egyébként nem lenne gond az anyagokkal, a többivel.
    de ilyen is kell. ritkán van ilyen, bár én biztosan nem kombinálok annyit, csak felkapom ezt vagy azt a jól bevált ruhadarabot (és ezért áll érintetlenül a szekrényben a maradék 90% gönc).

    VálaszTörlés
  5. Egyetértek Dyna-val...sötétkék lenne jó ehhez a farmerhoz és egy más szabás. Részemről én vagy egy arany/barna cipőt húznék azután, vagy ehhez a cipőhöz kombinálnám ezeket a kiegészítőket némi szürkével...Ismétlem ÉN :D

    VálaszTörlés