hétfő, október 8

Találkozások

Mácsár Andi barátnémmal jó néhány éve egy tanfolyamon találkoztam. Ő tanított engem, és nagyon megkedveltem. Egy darabig tartottuk a kapcsolatot, majd sajnos eltávolodtunk. Aztán egy éve látom a facebookon valakinél, hogy lájkol "valami textilékszereket". Megnéztem, és lám, Andi csinálja. Azonnal felkerestem, és azóta támogatjuk egymást. Én szerkesztek neki nyomdai anyagokat, cserében már roskadásig fel vagyok fegyverkezve Mácsár Andi ékszerekkel. Ugye most irigyeltek?? :))) Legutóbb – mint meséltem – a szekrényemet nyitottam ki neki, hogy a soron következő fotózáshoz ruhákat keressen a csodálatos ékszereihez. Így találkoztak a ruháim Andival és az ő ékszereivel. Jó volt keresgélni az ékszerekhez való rucit, és furi volt a profi fotós által készült képeken a ruháimat látni. De nem csigázlak titeket tovább, hanem mutatok pár remek találkozást!


Andi magyaros ékszerei méltán híresek, nekem is van, méghozzá olyan, amit anno anyukám hímzett. A fotózáshoz a trikót, a pöttyös blúzt és az övet adtam, sajnos a farmer nem az enyém. Nagyon vagány szett lett, ahol a modern nő és a hagyományok találkoznak. Eg yilyen összeállításban biztos megnéznek minket az utcán.


Régóta szerettem volna egy ilyen mustár színű blúzt, és nagyon örültem, mikor nyár végén turiztam egyet. Én sötétkékkel szerem hordani, de a királykék és a piros is nagyon jól megy hozzá. Elsőre azt gondolná az ember, hogy egy ilyen sárga blúz sápadtá teszi a szőke nőket, ám ezekkel az ütős ékszerekkel kifejezetten élénk szettet hozhatunk össze.


Már csak a pezsgőspohár hiányzik Andi kezéből, ugye? A tollas fülbevalóhoz valami olyan szettet állítottunk össze, ami nem a szürke hétköznapokra való, hanem azok megszépítésére. irány a mozi, színház, kiállítás, vagy egy hangulatos bár! És valaki adjon már egy pohár pezsgőt ehhez a szetthez! :)))

Mint már sokszor írtam a lila nem a színem. Ezt a felsőt eddig csak végszükség esetén vettem fel. De mostantól... hát csak egy élénk ékszerszett hiányzott hozzá! 


Ez lett a kedvencünk. Annyira puha és téli lett ez a szett. És meleg és már csak a hópihék hiányoznak a képpről! :) Hmmm itt szeretnék nem túl feltűnően utalni, hogy ilyen ékszerszett nekem is kell!! :))))

Egy igazi parti szett! Ütős ékszerszett egy hozzá színben illő ruhához. Csupa csillogás: az ékszer textilrésze arany nyomatos, a közte lévő üveggyöngyök káprázatosak, és a ruci is csillogós szaténból készült. Káprázat vagy valóság? Valóság! 

Remélem tetszenek nektek is a szettek. És higgyétek el, Mácsár Andi ékszerekhez öltözködni nagyon egyszerű! :)

4 megjegyzés:

  1. Hát az biztos, hogy én is tudnék hozá öltözködni. Nekem egy tulipános gyürű a nagy vágyam, de még gyüjtenem kell rá.
    Egy darabig óckodtam a turkálos ruháktól, de még is a nyár végén bementem egybe és azóta az egyik ott vásárolt nadrágom lett a kedvenc, anyira elegáns.
    Andiról nem nehéz jó képeket késziteni,mert szép az arca és jó az alakja. Szerencsések vagytok, hogy igy talál a méretettek. Sajnos nekünk a legjobb barátnőmmel teljesen más méretünk van,de legalább ami nagy rám azt neki tudom adni.

    VálaszTörlés
  2. Nagyok jók lettek a képek! Az elegáns ruhák és az egyedi ékszerek között remek az összhang. Nekem is van Anditól fülbevalóm, de még szeretnék szettet is beszerezni. :-) Nem utolsó sorban remek ötleteket is adtál, hogyan lehet a hétköznapokat is még elegánsabbá tenni!

    VálaszTörlés
  3. wow, de jók vagytok így együtt Andival!
    Persze külön-külön is!

    VálaszTörlés
  4. a visszafogottabb darabok nekem is nagyon tetszenek Andi keze munkái közül, át tudom érezni, h nagyon nehéz lehet roskadásig lenni ékszerekkel... ;)

    VálaszTörlés