péntek, január 3

Farmeringes, első napos...


Kicsit megváltoztattam a napi szettes rovatomat is. Egyszerűbb lett a design, kicsit olyan hangulatú, mintha csak egy jegyzetet készítenék valamihez. Tulajdonképpen nem is csak olyan, hanem tényleg az: kis jegyzetek az előző napi szettekről.  Nem akarom ezeket az összeállításokat továbbra sem túlelemezni. Néhány személyes megjegyzés, történet és tapasztalatok levobnása.
A tegnapi szettemet egy Pinteresten talált összeállítás ihlette. Ugyanis a farmeringes összeállításokkal mindig volt egy kis félsz a fejemben. Vagy túl merésznek találtam, vagy nem állt jól...vagy azt sem tudtam, mihez vegyem fel. Én nyáron szereztem be a farmeringet és akkor tulajdonképpen rövidgatyához trikóhoz kiskabátként hordtam. Aztán jöttek a hidegebb napok, és valahogy nem ment a mindennapokba való beillesztés. Most direkt rákerestem olyan outfitekre, amikben szerepel a farmering, így találtam egy ehhez hasonlóra. Szerettem, és fogom még alkalmazni!
Nektek tetszik az új design? És a farmeringes szettem?  :)


XOXO
 

2 megjegyzés:

  1. ha ilyen csinossá futottad a lábaidat, mindenképp megéri megmutatni:)

    VálaszTörlés
  2. tetszik az új dizájn is és a szetted is egész szimpi. :) úúúúgy szeretnék egy szimpi farmeringet, de ne kerüljön már tizenezer forintba, elképedek! :( (tudom, turi, nézegetem is)

    VálaszTörlés