csütörtök, február 20

Az új kabim


Még tesóm lányával a turiban volt egy nagyon vicces sztorink. Volt egy ruhasor, ahonnan úgy vásároltunk, hogy leakasztottunk egy-egy dolgot, és az volt a vásárlás fénypontja. Ami leakasztott egy bordó blézert, ami jó volt színben, szabásban és méretben is. Épp dícsértem, milyen jó, majd elkezdtem egy mondatot: "Amúgy kéne nézni valami rohangálós khaki kabátot nekem...." és nem hiszitek el, de ennél a pontnál a kezembe került ez a kabát. Ami Esprit, hibátlan és imádom!
Pont ilyet szerettem volna! :)
Váááá de mákom volt, ugye????

XOXO

8 megjegyzés:

  1. Nekem az öv és a nyaklánc, ami nagyon wow. Ebben a szettben különben teljesen diáklányos flíinged van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nyaklánc 2 nyaklánc. Az öv meg csak úgy jött, hogy ok, megveszem, de nem voltam biztos benne, de te most meggyőztél!

      Törlés
  2. Ezt a kabátot én is örömmel leakasztanám és megjegyzem, egyszer (persze lehetőleg ugyanilyen teremtő periódusodban) el kell mennünk közösen is turizni! ;)
    A csíkos felsőd is szívlelendő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én folyamatosan teremtő periódusban vagyok...csak a turi ezt nem mindig támasztja alá! :D
      Közös turi ok, de nem ígérem, hogy pont akkor jó cuccok lesznek! :D

      Törlés
  3. hú, nemtudom, nekem ez a kabát most nem tetszik. De lehet, csak azért, mert utálom az összes kabátot, mert nem megy fel a hathónapos terhes hasamra, és egy sportlogókkal telepakolt széldzsekit hordok, ami viszont minden, csak nem csinos. (Nem, nem fogok új kabátot venni erre a két hónapra.) Na jó, puffogás befejezve :) Anna, csinos vagy, a többi pedig tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem hagyott nyugodni ez a kabát-dolog... Úgyhogy a legutóbbi turkálós utamon szereztem magamnak egy 3/4-es ujjú, rövid bő szabású, tavaszi kiskabátot - fogalmam sincs, mi ennek a típusnak a hivatalos neve :) Köszi az inspirációt, Anna!

      Törlés
    2. :D mégis csak lett csini kismama kabátod? Gondolom milyet vettél...olyan Audrey Hepburn stílusú? :D

      Törlés
    3. hasonló:) Olyan rövid pelerin-szerű:) És: akkor is jól fog állni, ha majd a szülés után visszafogyok - a tervek szerint. (A kabátka amúgy mindössze 1200ft volt, ha csak egy szezonban veszem fel, már megérte...)

      Törlés