hétfő, február 17

E-bay...a vesztem

Miután unokahugikat és azok barátnőit is rákapattam az E-bayre – nővérem és sógorom nagy örömére – a múlt hét arról szólt, hogy komoly e-mail váltások mentek, hogy akkor honnan mit rendeljek nekik. Persze ennek a hátránya az, hogy ama bizonyos eladónál kicsit körbenézegetek, és beleszeretek dolgokba. Így adódott, hogy a múlt héten ezeket a cuccokat rendeltem E-bayről.


– Azt hiszem a Fecsegő poszátás karkötőt nem kell magyaráznom. Éhezők viadala őrületem kiteljesedett ebben a 245 Ft-os karkötőben. Persze még egy brosson is gondolkodom, de megvárom a karkötőt, hogy lássam, mennyire fogom én ezt hordani! :D
– A nyuszis és koronás fülbevalónak is van oka. Mostanában szeretem az aranyozott cuccokat és a kisebb bedugós fülbevalókat. A nyuszi őrületem tavaly szülinapomkor kezdődött, mikor is a szülinapom pont húsvétra esett. Azóta a nyuszimánia megvan. A koronás fülbevaló magyarázata egyszerű: Királylány vagyok! :)
– A nagy gyöngyös narancs-fekete nyaklánc egyforma lesz Amival. Szerintem szeretni fogom, mert van egy ilyen narancsos blézerem. és amúgy is: ütős és merész.... Annás!
– Az igazgyöngyre hasonlítő gyöngyökért nem vagyok oda, de sokszor szoktam szemezni ilyen fehér gyöngyös karkötőkkel. Idáig az ára visszatartott, de most 2-300 ft-ért bevállalom...az is lehet, hogy kedvenc lesz.
– Ezt a szivecskés blúzt 1100 ft-ért ugye meg kellett rendelnem?  Nagyon tetszenek a színei, a szabása is. Már fantáziálok, hogyan fogom nyáron a fagyimat nyalni benne! :D
– Szemüveg-bajusz.kalap. Nyerő trió, és már rég szerettem volna ilyet. :D

Most persze tűkön ülök, hogy mikor jön csomag. Lányok is sok mindent rendeltek, az ő rendeléseik miatt még jobban izgulok! :D
Amint valami megérkezik, látjátok rajtam! Izguljatok velem, hogy megérkezzenek! OK?


XOXO



5 megjegyzés:

  1. Naná, h veled izgulunk! :) Én is várok mégkét matricás csomagot (az egyik barátnőm is oda lett most értünk, így szerintem újra kell majd rendelnem, 3x-ra is :D ), ékszereket mostanában nem vettem, de már jó párat lőttem én is innen és tulajdonképpen egyikben sem csalódtam.
    Én a nagy narancsos, statement nyakláncra vagyok kíváncsi meg a szivecskés blúzra, ez utóbbi talán engem is meggyőz majd. Azért a fagyizásig mutasd meg, h ha jó vétel, addigra mi is beszerezhessük! ;) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú matricákat nekem is kell rendelnem a tesómnak! :D Majd küld el a linkeket priviben, hogy te miket rendeltél! OK?

      Törlés
  2. Nagyon hasonló dolgok tetszenek nekünk az ebay-ről:) Azt a hatalmas nyakéket én is kinéztem magamnak, de még nem mertem megrendelni. A gyöngyös karkötő nekem már megvan, 300ft-ért annyira nem is rossz, így néz ki a valóságban:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2014/01/jewellery-of-day-jotd_7.html

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó dolgokat rendeltél!

    VálaszTörlés
  4. Nahát, eltűnt a hozzászólásom (asszem)!

    Teszel melléjük linket, hogy mit honnan rendeltél?

    VálaszTörlés