vasárnap, február 9

Még tegnapra



Tegnap annyira sűrűre sikeredett a napom, hogy nem tudtam jönni. Pénteken még azt hittem, hogy csak délig leszek elfoglalt, de aztán valahogy egész naposra sikerült a programokat húzni! Hozok kis élménybeszámolót, ok?
Ez még a pénteki szettem. Ez egy régi nadrágom, amit az elmúlt hetekben sikerült leszűkítenem. Mostanában szeretem az ilyen rövid csizmákat és bakancsokat, és ezekhez nem tetszik, ha hosszabb a nadrág és nem tapad erősen a bokámhoz. Így rövidítek és szűkítek. :D Amúgy sokat gondolkodtam azon, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy van varrógépem, és nagyjából használni is tudom. Aki nem rendelkezik ezzel, az minden ilyen dologgal varrónőhöz jár? Vannak még erre alkalmas varrónők? Ezen agyaltam....mert mivel én soha nem jártam ilyen helyre érdekelne! :D De tényleg! :)
Ja és lehet rögöni azon, hogy Biust nem lehet lefotózni! :)))))

XOXO
 


4 megjegyzés:

  1. Vagy ha a családban van olyan, akinek van varrógépe és tud is vele bánni, akkor azokat nyaggatja - nekem a tesóm most kezdte el a varrást, Párom Anyukája pedig varrónő, szóval duplán szerencsés vagyok!

    VálaszTörlés
  2. Igen, sajnos varrónőhöz jár. Igaz, nekem az egyik nagymamám varrónő volt, de sajnos mikor 17 éves koromban meghalt, engem még abszolút nem érdekelt a varrás, hiába tanítgatott előtte erre-arra, semmi sem maradt meg. Utána bajban is voltunk, nem találtuk meg elsőre a tök ügyes varrónőt, így volt pár túl rövidre hajtott nadrágom, aztán otthagytam az első szabót és szerencsére másodikra jól választottam. Az a baj csak, h csepelen van, de nem érdekel, időnként elmegyek hozzá, összegyűjtöm a frissen vásárolt felhajtandókat (leginkább erre van szükség, de volt már, h túl nagynak gondolta a fél éve vásárolt nacim és beszűkítette is, ekkor derült ki, h erre is remekül képes) és nekem csak fel kell venne, ő feltűzi, véleményezi, aztán pedig két nap múlva apa elhozza tőle (így újra nem kell elmenni hozzá). És még árban is elég jó, olcsóbb, mint a 2-3, barát által ismert varrónő, de ez mondjuk nem szempont, én nem váltanám le, még sosem lett túl rövid se hosszú semmi, többet nem akarok pórul járni.

    A szetted remek, világ életemben bírtam az ilyen kis bakikat. :)

    VálaszTörlés
  3. igen, mi halandók varrónőhöz járunk:) Vagy van több méretű ruhatáram:) Nekem most ez a szett nem annyira tetszik, szerintem nem jó helyeken hangsúlyoz, és a hajad is a rohangálós naphoz készült. A mosoly és a szöveg viszont aranyos, úgyhogy összességében jól nézel ki:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik ez a szett, de máskor Bius üljön le, ne menjen ki a képből.
    Igen, sajnos varrónőhöz kell menni, és igen nehéz megbízható jó varrónőt találni.

    VálaszTörlés