hétfő, február 10

Mi történt szombaton?

Na az úgy volt, hogy nővérem lánya feljön reggel (pénteki buli tán, 2,5 óra alvással) és elmegyünk Rubint Réka tornára. Na itt jegyezném meg, hogy ha Ami nem jön fel, én ugyan ki nem kelek az ágyból, és ugyan nem megyek el egy tornára. Ami ráadásul nem is 90, hanem 120 perces volt...azaz 2 órás. KÉT ÓRA! ÁÁÁÁÁÁ Ráadásul vagy 1,5 hete nem tudtam edzeni, mert először időm nem volt, majd ugye elestem. (meg hát jó kifogások mindig jöttek...)
Egyfelől meghaltam, másfelől újjá születtem. Voltak olyan pontok, amikor azt hittem elájulok, de olyan egy óra edzés után azt gondoltam, hogy innen már mindegy. :) Lehet Rékára sok rosszat mondani, de nekem tetszik, amit csinál. Nagyon erős, nagyon kegyetlen, de látszik, hogy élvezi, szereti, imádja. :D (És életben annyira nem izomkolosszus)
Mutatok pár képet az edzésről.

Utolsó előtti sorban közép tájt pink rövidnacis vagyok én! :)
Jobb felső sarokban láthatjátok a popsim....
Ami nyomja a hasizmot! :D
Ez olyan megható és motiváló kép :D imádom!!!!
Ja a torna 1500 Ft-unkba került. És Réka mindkettőnkhöz odajött torna közben. Nálam akarizomnál "segített" be, Aminak a lábemelgetésnél. :)
Nos torna közben megállapítottuk, hogy Réka szép barna, bezzeg pl. én decemberben voltam utoljára szoliban (szalagavató előtt, hogy a fehér ruha szép legyen rajtam). Így torna után elmentünk szolizni! :) Persze torna közben a nagy szenvedések közt rettentő jó gondolataim vannak. Eszembe jutott ugyanis, hogy a turiba (Háda – Nagy Lajos király útja) pénteken árucsere volt. Így szoli után ebédeltünk (tojást :) komoly ebéd, mi?), utána pedig elmentünk turiba. nem voltak sokan, mi pedig nem kapkodtunk, így 5-re végeztünk. Nagyon klassz dolgokat vettünk mindketten. Nem vettem sok dolgot, de azok nagyon ütősek. Pl. vettem egy khaki színű ESPRIT kabátot. Amolyan lezser cucc, de majd úgyis mutatom.
Az egyik vételemet meg kell mutatnom. Ez az annyira ronda, hogy már szép kategória:




Rövid volt a pántja, de mint látjátok, már megszereltem. :)
Hazaérve gyorsan főztünk vacsit a férjemnek! Én megfőztem a bulgurt, Ami pedig mézes-szójaszószos csirkét csinált.
Ezután kicsit E-bayről rendelgettünk :))))), majd hulla fáradtan lefeküdtünk. Amúgy ez a nap pont István szülinapja volt, így közben őt is felköszöntöttük. :)

Ma már hétfő van, de még most így robot járásom van! :))))))

XOXO
 

9 megjegyzés:

  1. :D :D :D
    mi holnap megyünk a Nagy Lajosba az egyik barátnőmmel, még nyáron voltunk egyszer és nemrég felvetette, h menjünk újra. :) de ma is lőttem egy gatyát nőgyógyásztól hazajövet még budán, egy maggie's-ben (horvát utca sarok), 585-ért. mini, mango és szövet. rácuppantam e télen ezekre és még csak egy volt (igazából az is nyári, de illet a harsinyához is és nem is egy, hanem élből kettő, mert ugyanabból két példányom van (a másodikat már extra akciósan nem bírtam otthagyni).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd mesélj, hogy miket vettél, ok?
      Miből van kettő? Harisnyából? :)

      Törlés
    2. nem, rövid naciból. egyszer ennek egy szigeten örültem is, mert összefestékeztem valami civil sátornál a délutáni nagy gézkendő festéses móka közben, de végül kijött belőle, szóval megmaradt nem játszósnak.
      hááát, nagyon semmi volt a felhozatal, én végül egy övet (derékra való, nem csípőre, nincs ilyen típusom, ez sem túl stramm darab és nem is valódi bőr, de könnyű volt és vadi új) meg egy "karácsonyi' szöveg shortot vettem, fekete alapon, zöld-piri sávok vannak, amik négyzeteket eredményeznek. a kettő volt együtt 775 forint.
      a barátnőm is egy övet turt (nagyon menőőőőő, kívül hordós fazon, baromi jó ezüstös feketés dísszel, én beszéltem rá (valamint megígértettem vele, h ha kimegy újra kambodzsába és ezt nem vinné, én kapom meg, bár utólag kiderült, h sajnos nekem túlzottan lecsúszik, 38-as méretű lányokon mutat jól), ill. vett két csecsemősapit (legjobb barátnője terhes) és még az uccsó pillanatban lőtt egy 16-os méretű (hülyeség, egy 12-es kar nem férne bele az ujjába, el van méretezve csúnyán) kis tök vékony pólóanyagból egy fekete.fehér csíkos kis derékig érő lebernyeget, amit pántos póló fölé pl. tökéletes a dögmeleg irodában (náluk ez a helyzet). szóval egyikünk se volt lenyűgözve, ősszel voltunk együtt és akkor egy csomó dolgot találtunk (jabit, nadrágot, felsőt), most meg a felső részen pl. a sok kötött és kinyúlt és antinő darabok kívül nem nagyon találtunk semmit. leggingshez való darabokat kerestünk volna, mindketten. nah mindegy, bízunk a márciusban! ;)

      Törlés
    3. Ez olyan furi, mert ugye ugyanott én szombaton úgy kellett, hogy leállítsam magam, hogy ne vegyek annyi mindent! :D
      Márciusban hátha nagyobb sikeretek lesz! De a pár darab kincsért is érdemes volt elmenni, nem?

      Törlés
    4. Persze! Én mondjuk nem vagyok oda, de Dórinak az a csípőre rakható öve ZSENIÁLIS, már azért megérte bemenni (és biztos, h részben a Te hatásod is, h nekem megtetszett és rábeszéltem, eszembe is jutottál azonnal! :D )
      Én is ugyanerre gondoltam, szerintem lerabolták addigra a jó dolgokat, de majd márciusban korábban megyünk! ;)

      Törlés
  2. 120 perc???? Hős vagy, Anna! Én még ott tartok, hogy a 40 perces köredzés végén boldogan kapkodom a levegőt a szőnyegen. Ja, és készen áll a nagy terv: márciusban el akarok menni rúdtánc-edzésre. Erre (és emiatt karra) gyúrok most nagyon!
    A téli rövidgatyi nekem is nagyon bejött, ma is az van rajtam... (egyébként képzeljétek: amióta tudatosan szoktatom le magam a farmer-póló munkaruháról, észrevettem, hogy a kolléganőim is sokkal jobban csiniznek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Rúdtáncot én is próbáltam...nekem nem jött be...de remélem neked jobban fog tetszeni. Maga a tánc tetszett volna, csak az edzés/tanfolyam felépítése, módja nem volt jó!

      Törlés
  3. Hááááááááááááát nem unatkoztál :DDDD

    VálaszTörlés