csütörtök, február 13

Nem vittem túlzásba...


Tegnap ezt a szombaton turizott felsőmet vettem fel. Nagyon bejön a felső színe, meg a csillag rajta (pedig nem vagyok oda a csillag motívumért annyira), meg hogy az alján a csillag arany színe visszajön. Nagyon finom puha pamut anyag, jól éreztem magam benne. Szerintem melegebb időben rövidnacival is meg fogom próbálni. Fülbevalóm Norsy design! Ez az a fülim, a Gyógyhír magazinból van, és rajta van a nevem. Imádom!
Ami nem látszik sajnos a képen – a remek fényfiszonyok miatt –, hogy voltam valami extra szoliban, és olyan szép színem van. Végre nem vagyok olyan vámpírlányka stílusú...imádom, ha van színem...még ha a férjem morog is a szoli miatt! :D Na jó nem morog, de tudom, hogy nem szereti, hogy járok!

XOXO




4 megjegyzés:

  1. Pedig a szoli jó dolog! Mióta bebarnítottam a hajam, nekem is kéthetente kötelező elem, különben én is vámpírlány vagyok... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak szerinte rákkeltő, és amúgy is büdös vagyok tőle.... :D Amúgy vicces, de – fene a gusztusomat – én szeretem a szolizott bőr szagát! :))) Van egy ízlésem, mi?

      Törlés
    2. Szerintem azért csíped ezt a szagot, mert azonnal a napfényre, melegre és boldogság hormonokra asszociálsz tőle. Én is és szeretem (bár a tartós szőrtelenítés miatt nem mehettem eddig, amúgy meg vagy 3 éve nem voltam, de) a héten azért is elmegyek, olykor télen kell, D vitamint termel és nem túlzásba víve szerintem nagyobb arányban pozitív (a fentiek miatt), mint káros. ;)
      A felső nekem így a képek alapján nem jön be, de örülök, h Te örülsz neki. ;)

      Törlés
  2. Én is szeretem, amikor érzem magamon a szoli-illatot. Kávés szolikrémet szoktam használni, attól még fincsibb az illat :)
    Hát, a rákkeltőség... szerintem az, hogy néha-néha elmegy az ember lánya, talán még vállalható kockázat. Amikor valaki hetente többször megy, az már problémásabb.

    VálaszTörlés