péntek, április 6

Barátnős shoppingolós délután

{ruha:blúz: stradivarius | blézer: turkáló | nadrág: promod | cipő: ázsia center}
 Az úgy volt, hogy egy botmixert akartam venni, és a barátnőmmel találkozni. Háááát őőőő izéééé ez lett belőle. De vettem botmixert és barátnővel is taliztunk. :)
Gyorsan a tegnapi szettemről: A blúz ugyanonnan van, mit a "viktoriánus" ruhám...tulajdonképpen ugyanúgy néz ki, csak nincs szoknya része. Viktoriánus blúz. A balerinát tavaly vettem az Ázsia Centerben és otthon konstatáltam, hogy nincs nagyon ruhám hozzá. Azóta sikerült Pécsen turiznom ezt a kis kabátkát hozzá, és sálat is szereztem valahonnan. Alakul a teljes készlet! :)
Akkor most elmesélem, miket vettem tegnap a botmixeren kívül. Vettem egy hajsütővasat, ami vastagabb, mint a mostani, így nem bongyorok lesznek a fejemen, hanem szép loknik! (legalábbis remélem, holnap próbálom....mutatom! :D) Vettem két cipőt (egy fekete magassarkút és egy piros-pink balerinát) és még két felsőt választottam (egy csíkosat - ma az van rajtam, holnap mutatom, és egy barnát). Ja és vettem egy vékony öv szettet. Pink, cián és szürke övek. Annyira 80-as évek, hogy eszembe jutott a 100xszép magazin, meg a Bravo újság. Hogy lapozgattuk a németországból kapott számokat és lestük el a menő divatot! :))))

9 megjegyzés:

  1. Höhö, a 80-as években mentekek a Bravo újságok otthon? Mi a 70-es évek elején imádtuk. Apámnak megismerkedett egy svájci bélyeggyújtővel, ő küldte a Bravokat. Emékszem az első számon a Pier Bries, mint Winetou nézett ránk. Óh, Istenem de régen volt...
    Nagyon szép kék a kabátod,meg a cipőd is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mivel 76-ban születtem, így akkor még nem annyira érdekeltek a sztárok...nem mintha most érdekelnének...a divatot akkor még anyum és nővérem szekrényéből loptam. :) Volt, hogy szó szerint!
      Ami a kéket illeti. hú erre nagyon ráéreztem tavaly, nem?

      Törlés
    2. Igen. Valami fantasztikusan szép színe van.

      Törlés
  2. Azt hiszem nekem is el kellene már mennem botmixert venni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De előtte fagyikészítés közben (a férjnek) el kell törnöd az előzőt! :)

      Törlés
    2. Ja és ha nincs alibid, akkor kávézz velem! :)

      Törlés
  3. Jó ötlet :-) A kávézás a nagy távolság miatt sajnos nehezen megvalósítható :-(

    VálaszTörlés
  4. Jó ötlet :-) A kávézás a nagy távolság miatt sajnos nehezen megvalósítható :-(

    VálaszTörlés
  5. Jó ötlet :-) A kávézás a nagy távolság miatt sajnos nehezen megvalósítható :-(

    VálaszTörlés