csütörtök, szeptember 13

BORZalmas RÓKA?

{trikó: terranova | nadrág: reserved | papucs: h&m | táska: turkáló}
Nem, tudom, hogy nem borzalmas, de az most mi? Róka vagy borz? :) Amúgy én csináltam, és én azt gondoltam mikor vagdostam ragasztgattam a glitterfóliát, hogy róka, de most valahogy olyan borz.... ezt a dilemmát most nektek kell eldöntenetek. Amúgy nem is tudom miért találtam ki, hogy nekem rókás póló kell. Megláttam egy párnát a neten, és már másoltam is a sablont. És annyira boldog voltam, hogy akkor most nekem rókás pólóm lesz. Mit fejez ki a róka motívum? Ravaszságot? Vagy az ősz közeledtével vonzódom hozzá? Nektek vannak kedvenc állatfiguráitok? Van olyan ruhátok, kiegészítőtök, amin rajta van?

Tegnap EvE ékszerekben pompáztam!
A tegnapi szett középpontja

4 megjegyzés:

  1. Szerintem mosómedve csíkok nélkül. :-) Remélem segítettem. :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kis aranyos! De én sem tudnám megmondani, hogy róka vagy borz. De jó, mert a hangulatod szerint tudod változtatni!
    Én ugyan nem tudtam írni akkor, mikor direkt az volt a kérdés, hogy mit szeretnénk még olvasni a blogon. Én például pont ilyeneket, mint az utolsó 2 posztba: lakberendezős és csináld magad illetve kreatív dolgokról bármennyit szívesen olvasok. Szívesen venném ennek a pólónak az elkészítési folyamatát is, ha a nagyérdemű elé tárható és nem műhelytitok!
    Kedvenc állataim meg a wamp-ról vándoroltak hozzám: Kodform kutyusos kitűző, Fércművek nyuszkó és maci!
    Éljen a bennünk élő örök gyerek!

    VálaszTörlés
  3. ezt nem lehet csak úgy hipp-hopp eldönteni! hol ennek nézem, hol annak. már pénteken láttam és akkor sem volt egyértelmű. cuki, bármi is legyen, szerintem maradjunk ennyiben! ;)

    VálaszTörlés
  4. jah és 13 éves korom óta boci kedvelő vagyok, rengeteg mindenem van ilyen verzióból, de a pasi pl. az elején kijelentette, h ő nem hajlandó beállni a sorba, tőle nem fogok semmi tehenes relikviát/használati tárgyat kapni. helyette vásárolja a cicásakat... :)
    Mégtizenéve volt a Lurdyban és több helyen is egy pólónyomó bolt (bakker, nem jut eszembe a márka neve, de majd ha apánál leszek, felkutatom vmelyik régi göncöm tőlük), nekik volt több bocis mintájuk is, persze nekem mindegyikből volt valamim.
    és a csoporttársaimtól is olyan felsőt kaptam a fősuli végén a 4 év aktív hangyáskodásomért, amire általuk rajzol tehénkéket vasaltak rá. (arról nem is beszélve, h örökbe fogadták a nevemre az állatkertben az akkor nemrég született kisbocit:))

    VálaszTörlés