kedd, szeptember 11

Búcsú a nyártól

{blézer: camieau | póló: h&m | szoknya: turkáló | cipő: ázsia center}
 Azt rebesgetik, hogy csütörtökig tart a nyár. :) Jön egy esős 17 fokos nap, majd "csak" 24-26 fok lesz. Egyik szemem sír, másik nevet. Remélem kicsit több energiám lesz a dolgaimhoz, mert most a melegtől délutánra összeesem a fáradságtól. A munkahelyen 3 után már csak tologatom, rendezgetem a dolgaimat. A 24-26 fok pedig felfrissít, és új irányokat nyújt az öltözködés terén. Lehet kicsit többet magunkra venni, de még sokat mutogatni magunkból. Pont mint a tegnapi szettem, ahol egy nyári szettet bolondítottam meg egy zártabb cipővel és egy blézerrel. (Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a blézer csak reggel kellett a brinyón, délután semmi szükség nem volt rá, de a fotó kedvéért visszavettem.) Persze sírok is, hiszen imádom a nyarat, a meleget és a nyári kisrucikat. Igen, azt hiszem a nyári kisrucik nagyon fognak hiányozni! Nektek? Mi fog legjobban hiányozni a nyárból?

7 megjegyzés:

  1. leginkább a finom meleg napsütés fog hiányozni és az, h csak belebújjak egy nyári ruhácskámba és már szaladjak is. nyári lány vagyok, már most fáj a szívem a 25-30 fokért.

    az őszben azt sem kedvelem, h akkora hőmáérséklet különbségek vannak a napkezdetekhez/végekhez képest és napközben az ember cipelheti a kabátot, pulcsit.

    most pedig töredelmesen bevallom, h 1: akkora kupi van (változatlanul) a táskámban, h le se mertem tegnap írni, 2: mostanra tudtam eldönteni, nekem jobban tetszik ha több szöszi van a hajadban és az előző fazon is jobban illett hozzád az én szememben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kupit is tessék leírni! És nem eltűnni ennyire, mert már aggódtam érted!
      Én most szerelmes vagyok a hajamba...szóval most egy kicsit lehetek én? Aztán majd megint te! OK? :))))

      Törlés
  2. Milyen brutál melltartó van rajtad, Drága? ;o)

    Jó a szett, kicsit hajlik már az őszbe, de még mezítlábas..


    Én már nem bánkódom, ha elmúlik a nyár (nincs is értelme), várom a tavaszt! :o)
    Az ősznek amúgy olyan illatai vannak, hogy az csuda! Remélem, lesz is szép ősz, hogy lehessen a sok átmeneti ruhát hordani, variálni, nem egyből bújunk a télikabátba..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az amelltartó van rajtam...ami mindig. :(

      Törlés
    2. Pedig másnak tűnt...

      Jut eszembe: tudom, hogy ez nem az az oldal, de esetleg egyszer-egyszer a sminkedről is írhatnál, mit szoktál, hogy szoktál, mit passzítasz mivel. Mert itt vmi rúzst látok (lehet, megint benéztem..). :o)

      Törlés
  3. Már nagyon várom az őszt!!! Éljenek a garbók, blézerek és harisnyák! :)

    VálaszTörlés