péntek, szeptember 14

És esett....

{felső: ázsia center | nadrág: terranova | táska: good price | cipő: ázsia center | fülbevaló: mácsár andi}
...én meg majd megfagytam. Tudom, hogy mondták, hogy esni fog és 15 fok lesz, de annyira hihetetlen volt, hogy így indultam el reggel. Délután ráadásul turizni mentünk csajokkal, és mire hazaértem vacogtam. Arra gondoltam hazafelé, hogy én bizony előveszem a hősugárzót, és beizzítom. De képzeljétek a lakás még tök meleg volt (éljen a szigetelés!) Ezután rám tört a szokásos hideg van éhség!!! Ti is folyamatosan tudnátok enni, mikor lehűl a levegő? Küzdöttem ellene takarítással...de mindhiába.. vegazsíros pirítóst ettem vacsira. Most kicsit szégyenlem magam. Ti mit csináltatok ebben a ramaty időben?


6 megjegyzés:

  1. Jó ez a felső! Nem csodálom, hogy fáztál, nekem sem volt melegem tegnap.

    Mi cipőt vettünk, pasi verziójút. Hát, azért a fickók is tudnak tanácstalankodni, hogy akkor most melyik legyen. De utána ittunk egy meleg capuccinót - engem ilyenkor ez melegít át.

    Milyen az a vega zsír?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://biobarlang.hu/spd/bio_41230/Vega_novenyi_zsir_libazsir_jellegu_Vegabond_180g

      Törlés
  2. Igen, rám is rám tört az éhség - vagy ahogy elneveztem a téli pocok reflex. Én meg beöltöztem, így nem fáztam. De máris hiányzik a harisnyamentes szandis időszak!!!!

    A szett amúgy nagyon jó! Jókedvre derítő lehetett, abban a borongós, esős időben!!!!

    VálaszTörlés
  3. Én se nem szeretem ezt az időt...vagyis jóóó az ősz,de a sok papucs viselése után,felvéve a cipiket,hát mit ne mondjak,igencsak feltörte a lábam...:((( (talán csak emiatt nem szeretem az őszt?!)

    Szetted tetszik nagyon:)

    VálaszTörlés
  4. Nálunk két napja volt ilyen, mikor barátnőt látogatni mentünk. Hááát, egy 16 hónapossal babakocsi nélkül végigcaplatni a városon ömlő esőben egy élmény, mit ne mondjak! Palacsintával és forró csokival védekeztünk ellene:).


    A szetted pedig szupercuki, nagyon szeretem rajtad ezt a színt.

    VálaszTörlés
  5. én is imádom ezt a sápadt lazac színt! :) és igen, ilyenkor étvágy, nassolhatnék vágy nő, már túl vagyok az első idei forrócsokizáson is.

    VálaszTörlés