péntek, szeptember 21

I love Gumicsizma!

{dzseki: turkáló | blúz: turkáló | leggings: calzedonia | gumicsizma: dechatlon}
Végre felvehettem a gumicsizmámat! És olyan jó volt! :)))) Imádom a gumicsizma divatot. Arra emlékeztet, mikor tesóm gyerekeinek is volt (kacsás), és úgy irigyeltem őket, mikor eső után mentünk sétálni, ők meg direkt beletrappoltak a pocsolyákba. És most én is direkt trappolhatok! Tudom, hogy ez a gumicsizma divat is nagyon megosztó, de szerintem tud ez csinos és korrekt lenni. Nem utolsó sorban pedig elővehetjük gyerekkori énünket, ami amúgy is ott lapul valahol bennünk. Van akinél mélyebben, van akinél nem annyira. :)
Nektek tetszik a gumicsizma divat? Nektek van? Milyen színű?

6 megjegyzés:

  1. Nem, nem tetszik. És nincs, és soha nem is lesz. :D

    VálaszTörlés
  2. NEm utolsó sorban nagyon praktikus, ha az ember foglalkozásszerűen trappol a tócsákban (értsd, legelteti a gyerekét;)).
    Nemrég vettem a Deichmannban, de az első alkalommal beázott, mert a szélén rossz volt az illesztés.:( Azóta vettem még egyet, kék-fehér csíkos piros szegéllyel, de még nem volt éles bevetésen, csak eső utáni utcán.

    VálaszTörlés
  3. Én is gondolkodtam már rajta ezerszer, mert ahogy előttem írták főállású legeltető vagyok..:-) viszont ezen kívül nem venném fel. Anyósom szerint kapni a mezőgazdasági boltban meg a kínaiban is olcsón..na addig azért nem süllyedek le..:-)
    Én valami rózsaszínt szeretnék..:-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a gumicsizma az a nagyon nem kategória. És sanszos, hogy az is marad:D

    VálaszTörlés
  5. Ez nekem is a 'nagyon nem' kategória, sose venném fel, az tuti. :D

    VálaszTörlés
  6. én évekig csak ácsingóztam, aztán eldöntöttem: KELL!
    majd vgy újabb 3 esztendőbe telt, míg közös nevezőre jutottunk a pasival e témakörben, mármint vett nekem egyet. igaz, nem az én színem, mert nem kedvelem a lilát, de mondhatjuk, h tarka, különböző színű firkák vagy mik vannak rajta. picit papagájnak érzem magam benne a lime-barna vagy citromsárga-barna-kék vízhatlan kabátkáim mellett de nem érdekel, mert az én gumicsimmám és végre én is trappolhatok a pocsolyákban.
    amúgy nemrég megörököltem egy barátnőm nővérének sima feketéjét (amit sztem piacon árultak, mert baromi sok mászkált anno a városban belőle, egy szaténszalaggal "köthető" meg), nagyon örülök neki, mert konszolidált színű, de még nem tudtam bevetni (pedig 2 hete gumicsimmáztam, de akkor a lilában nyomultam).

    ezt a decathlonost (és pont ezt a színt) én is néztem, de a 39-es (vagy 39-40-es, asszem kettős számozású) kicsi volt, a következő méret meg giga nagy. aztán a fekete lovaglósat szúrtuk ki, de az se volt kényelmes. ezután vártam még 2 évet az enyémre.

    jah és nekem nincs bele bélésem, de nemrég láttam, h kedvenc csíbóéknál van (volt, remélem nem a múlt idő a jó meghatározás), hétfőn szerintem meglesem.

    VálaszTörlés