szerda, szeptember 12

Lime - lime - lime

{blúz: turkáló  | szoknya: reserved | harisnya: h&m | cipő: ázsia center}
 Ugra-bugrálós, jókedvű és pörgős szett volt a tegnapi. Jól is jött, mert sok volt a tennivaló a munkahelyen és otthon is. Pontosabban otthon helyett meglátogattuk barátnőmet, aki anyukája boltjában segédkezett. Kicsit boltos kisasszonyosat is játszhattam IGAZI pénztárgéppel. Jó volt. :) Persze közben csak úgy beugrottam egy cipőboltba is...és vettem egy csoda cuki cipőt. Bár férjem szerint borzalmas, és olyan, mintha két darabból lenne....de minek is viszem magammal vásárolni? Ha már a férjem: egy ideje gyűjtögetem azokat a női divatfogásokat, ami a férfiaknak kifejezetten nem tetszik. Pl. ti tudtátok, hogy a férfiak nagy százaléka kifejezetten irtózik az olyan körömcipőtől, aminek ki van vágva az eleje (kb. két ujj lóg ki)? Ezt a cipőfajtát a nők sokkal szexisebbnek tartják, mint a férfiak. Ti tudtok olyat, ami a férfiaknak nem tetszik?

5 megjegyzés:

  1. Hahaha!:) Az én férjemnél a szoknya-leggings kombó üti ki a biztosítékot, de már tréningezem, mert ha egyszer lánya lesz, tuti nem ússza meg a látványt, mert én viszont nagyon szeretem, rendkívül praktikus szerelésnek tartom. Ez a fenti pedig nagyon kis cuki.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a leggings téma 1-2 éve állandóan szóba kerül az outfit jellegű blogokon, én (és a pasi sem, de ez nem lényeg, szerintem minden, ízlésficammal nem rendelkező ember így kell, h gondolja) nem bírom, mikor a tök vékony leggings anyagot felveszik nők nadrágként. még akkor sem (ami mondjuk 5000 nőből kb. 1-nél fordul elő), ha bomba alakja van és még én sem tudom levenni a szemem a feszes kis popsijáról (ilyen is vagyok, én úúúgy szeretem megnézni a szép testű nőket, oly ritkán lát az ember ilyen. szóval ha áttetsző, ha nem, a leggings fölé kell valami popsitakaró póló/ing/szoknya, akármi.
      (és persze ma én is farmer(extra mini)szoknyával akartam felvenni, van egy számomra olyan rövid, h azt csak így vagyok hajlandó magamra húzni, különben zavar benne a combom, még a magam 36-os méretével is)

      Törlés
  2. óóó, én kis koromban pénztáros akartam lenni, de ezt az óriás vágyam már megírtam a szülinapos bejegyzésed kommentjeként. ;) szóval a pénztárgép iránti imádatodon én is osztozom (amennyiben így van:))

    lime szetted cuki, viszont nekem a szürke szoknya szabása nem jön be hozzá. (bár senkin se szeretem ezt a fazont). ma én is majdnem lazacospink leggings-t vettem, aztán inkább egy kényelmes háromnegyedes farmernaciba bújtam bele (ok: nem találtam hozzá kellően élénk pink felsőt a ruhakupacokban és aztán gyorsan feladtam, amúgy is nagyon kombinálni kellett volna a szettet)

    nálunk a pasi állandóan kritizál vásárláskor, viszont ha végre valami tetszik neki az 90%-ban imádott göncöm lesz (a többi 10%-ban pedig szörnyű ruhadarabokat mutogat, nem is értem olyankor).

    ő mondjuk a balerina cipőket nem bírja, az általam birtokolt példányok régebbi verzióra vonatkozik ez különösen (együtt már vettünk jót, igaz mindkettő sportos jellegű).
    jah és a gumicsizmákat se szívleli (ezért volt nagy szó, h 2 éve vett végre nekem egyet, ami mondjuk abszolút nem az én színem, de neki tetszik a lábamon, engem meg nem érdekel, h papagáj módon bírok csak felöltözni hozzá, ha be kell vetni, úgyis ramaty idő van, senki se ezzel foglalkozik, ám ezzel végre megoldódott a 3 éve tartó gumicsimma kommandó.) meg a platform cipőket sem szívleli és még sorolhatnám (na jó, ennyire nem problémás és ez utóbbit abszoút nem bánom!:))

    viszont: az egyik barátnőm férje viszont olyan, h kb. minden tetszik neki, amit felvesz a barátnőm (csak ne legyen kifejezetten nagyon dekoltált, azt annyira nem csípi), én ezt mondjuk nem akarnám. mármint persze jó érzés lehet ez a "feltételek nélküli tetszés", viszont úgy érzem, h régebben jobban öltözködött a barátnőm.

    VálaszTörlés
  3. Enyém férj sem szereti a lábujjkikandikálós cipőket. :o)

    A szetted színekben nagyon jó, nekem mondjuk a felső és a szoknya valahogy nem illik össze. A szoknyát inkább betűrt toppal tudnám elképzelni pont amiatt, hogy csípőben csal, vékonyabbnak látszik benne a derék.

    VálaszTörlés
  4. Hajpánt, flip-flop papucs strandon kívül. Meg a túl gebe csajok ("biztos azért olyan, mert beteg").

    VálaszTörlés