csütörtök, szeptember 6

Lopott ötlet

{felső: turkáló | szoknya: turkáló | öv: camieau | szandál: totem}
A napokban ráakadtam kedvenc bloggerem egy régi összeállítására, és nagyon megtetszett. Elkezdtem irigykedni a blúza iránt, majd rájöttem, hogy bár ilyen ingblúzom és szoknyám nincs, de nagyon hasonló cuccaim vannak. Szóval jöhetett a koppintás. Azt hiszem jó ötlet volt, mert kényelmes és csinos kis szettel letttem gazdagabb. Ilyenkor mondom én azt, hogy érdemes nyitott szemmel járni, és néha kicsit továbbgondolni a dolgokat. :) És most hallani akarom az őszinte igazságot. Volt már, hogy egy szettem annyira megtetszett nektek, hogy megpróbáltátok leutánozni?


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen lemásolnám a Te szettedet és a Kendi-ét is. Szuper mindkettő.

    VálaszTörlés
  2. Gondol, gondol... Szett talán nincs, de turkálóba azóta más szemmel térek be - sőt, egyáltalán bemegyek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megváltozott a ruhákhoz való viszonom, mióta olvaslak:DDD. De konkrét szettre most nem emlékszem, hozott anyagból dolgozom;).

    VálaszTörlés
  4. Ezt a szettet látva fölötlött bennem a gondolat, hogy holnap én is csinosabban öltözök fel (szoknya, vagy ruha) és eszembe is jutott a kis fekete alapon fehér pöttyös muszlin ruha, amilyen neked is van. Hirtelen felindulásból vettem azt a ruhát, aztán meg is bántam. Viszont miután megláttam, hogy Te színekkel és/vagy kiegészítőkkel milyen jól feldobtad megjött hozzá a kedvem, hogy én is felvegyem. Ezt tovább gondolva pedig támadt egy ötletem. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki utólag megbánja 1-2 ruhadarab megvásárlását. Te segíthetnél rajtunk. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha küldenénk fotót az adott ruhadarabról (vagy esetleg felvéve) és Te adnál pár ötletet hogy mivel lehetne kombinálni vagy milyen kiegészítővel lehetne feldobni. Mit szólsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ott a pont! Csak nehogy az legyen az ötlet, hogy gyújtsam fel a ruháimat és járjak körülöttük indiántáncot:)))

      Törlés
    2. Jó ötlet! Kidolgozom az ötletet! OK?

      Törlés
  5. én csak lesek, de nem lopok, valamiért eszembe sem jut "leutánozni" egy nekem tetsző összeállítást. lehet, h azért, mert ugyanolyan ruharabom úgysincs és picit módosítva már másnak érzem, x.

    szeretek úgy öltözni, ahogy én "rakom" össze és emellett szeretek csini csaj blogokat is lesni (lehet, h csak a tömegközlekedés által okozott ramaty összképet próbálom magamban javítani?!;))

    a szetted tetszik, de a táskát mellőzném. bár én amúgy sem szeretem ezeket a típusokat. lájmságra fel! ;)

    VálaszTörlés