csütörtök, január 23

Jajj mit vegyek fel?


Ezen a héten minden reggel korán kellett kelnem, és SOS találni valamit, amit ha felveszek jól is nézek ki, és még jól is érzem magam a bőrömben. Nem mondom, hogy ez a hét az én hetem volt, de többé kevésbé megoldottam ezt a problémát. Ilyen kor jó, ha az ember lányának vannak basic outfittjei. Én azokat a szetteket hívom így, amit egyszer kipróbáltam, bejött, szeretem...azaz jöhet máskor is!
Tegnap egy ilyen összeállításhoz nyúltam. Volt ez már rajtam, ha nem is pont így, és persze akkor még nagyobb volt a szoknya. (Mostanra 2-2 cm-t be kellett vennem belőle.)



XOXO
 

1 megjegyzés:

  1. remek szett, imádom az ilyet. de az én tuti befutóim mindig nadrágosak (kaki időben), hogy van ez?! pénteken voltam egy állásinterjún és ennek örömére felvettem egy olyan téli ruhácskám, amit még vagy 3-4 éve vettem és sosem volt rajtam... meg is dicsért az interjúztató csaj kifelé, h de jó ez a ruha. :) és mivel tömegközlekedő lány vagyok, aki tutira megy és véletlenül sem akar fázni, 30 vastag harisnyát húztam magamra (mármint volt egy harisnya anyagú leggings is köztük, meg a felső réteg pamut mintás harisnya volt:)). nem is fáztam! ;) :D

    VálaszTörlés